Szállás és étkezés megrendelésének menete

Kérjük, hogy az azonos iskolából érkező csapatok lehetőség szerint egy megrendelést töltsenek ki.

A megrendelést az alábbi linken tölthetik ki: https://forms.gle/QWQ95PBEpKEFNg4f6

A megrendelőlap kitöltésének határideje: 2024. január 24. (szerda).

Visszaigazolás, utalás

Legkésőbb január 26-án visszaigazoló emailt küldünk a rendelésükről, ez az email tartalmazza a fizetendő összeget. Ezt kérjük átutalással (vagy banki befizetéssel) eljuttatni a rendelés visszaigazolásakor kapott számlaszámra. A részvételi költségről a Korszerű Iskoláért Alapítvány számlát állít ki a megrendelőlapon megadott számlázási címre.

A visszaigazoló emailben kapni fognak egy azonosítót (DURER + egy négyjegyű szám), ezt kérjük, hogy az utalás közleményébe írják be. Ezt követően az átutalási bizonylatot kérjük küldjék el a verseny [K] durerinfo [P] hu email címre.

Az átutalás és a bizonylat elküldésének határideje: február 5. (hétfő).

Azok a csapatok, akiknek az átutalás előtt szükségük van a számlára (például a Tankerület fizet), azok ezt jelezzék a megrendelőlap megfelelő rovatában.

Támogatás igénylése a részvételhez

Ha a csapat(ok)nak gondot jelent a döntőn való részvétel finanszírozása, akkor lehetőségük van támogatást igényelni. A döntőn való részvétel anyagi támogatásához az alábbi kérvény elektronikus kitöltése szükséges, a kitöltéssel kapcsolatos tudnivalók a kérvényben olvashatók.

Határidő: január 15. (hétfő)
Elbírálás határideje: január 20.

Költségek

Csütörtök

Hidegcsomag: 850 Ft

Péntek

Reggeli (Minorita menza): 670 Ft
Ebéd (Minorita menza): 1150 Ft
Vacsora (Minorita menza): 950 Ft

Szombat

Reggeli (Minorita menza): 750 Ft
Ebéd (Minorita menza): 1350 Ft
Vacsora (Minorita menza): 1000 Ft

Vasárnap

Reggeli (Minorita menza): 750 Ft
Hidegcsomag (Minorita menza): 1000 Ft (A reggelinél lehet átvenni a hidegcsomagokat).

Szállás

A verseny mérete miatt a csapatok több szálláshelyen fognak lakni. Az igénylő csapatok szétosztását központilag végezzük, és erről a megrendelési időszak lezárása után értesítjük a csapatokat.

Szállás költsége: 5000 Ft/fő/éj

Szállás a csütörtökön érkező csapatok számára

Felhívjuk a figyelmet, hogy a helyek korlátozott száma miatt csütörtök estére csak a távolabbról érkező csapatokat tudjuk elszállásolni (távolabbi városok például: Zenta, Bonyhád, Hódmezővásárhely, Szeged, Pécs, Kaposvár, Kecskemét, Sepsiszentgyörgy, Kiskunhalas, Sopron).