Szervezői arcképcsarnok

Jelenlegi szervezőink
Beke Sámuel
kémia mcs vezető

A Semmelweis Egyetemen diplomáztam 2023-ban, jelenleg az Orvosi Képalkotó Klinika PhD hallgatója vagyok. A Dürer Verseny szervezését 2017-ben kezdtem, a kémia munkacsoportot immáron negyedik éve vezetem. Szabadidőmet (a Dürer mellett) kerékpáros edzéssel és a macskáink alázatos szolgálatával töltöm.

Bacsó András
kémia, vén
Bacsó András vagyok, a Dürer Versenyen a Kémia Munkacsoportban tevékenykedem, egyébként borászként dolgozom Tokaj-Hegyalján. Kikapcsolódásként szívesen olvasok illetve járom a természetet gyalog, biciklivel vagy kenuval.
Békési Ábel
fizika

Békési Ábel vagyok, jelenleg negyedéves villamosmérnök hallgató a BME-n, a Düreren a Fizika Munkacsoport tagja.
Szabadidőmben rengeteget túrázom, néptáncolok illetve gitározom. Hajlamos vagyok szóviccekkel kiégetni embereket, de most már nem mondhatjátok, hogy nem szóltam előre!

Bognár András Károly
matek

Andris vagyok, idén kezdtem meg az ELTE matematika alapszakát. Két nemes cél is motivál, egyszer majd szeretnék belátni egy korábbi sejtést és bizonyítani egy új tételt. Amikor nem feladatokat találok ki a Dürerre vagy más versenyekre, szeretek mindenféle könyveket olvasni és másokkal tartalmas eszmecseréket folytatni.

Csepregi-Horváth Zsófia
kisDürer, rendező

Matematika-informatika tanárként végeztem 2020-ban az ELTE-n. 2014 óta veszek részt a Dürer verseny szervezésében, ahol főleg irányítom a szervezést, illetve felelek a KisDürerért. Szabadidőmben szívesen olvasok, énekelek, zenélek vagy néptáncolok, kézműveskedek. Sőt ha időm engedi, akkor a kisebb gyerekeknek néptánc próbát is tartok (no persze nem egyedül) :).

Csilling Tamás
informatika mcs vezető

Mechatronikát és mérnökinformatikát hallgattam a BME-n, ezalatt végig Dürer szervező is voltam, az informatikai feladatokért felelek. Korábban versenyzőként is részt vettem a versenyen, kedvenc szórakozásom volt kétes üzleteket kötni. Ez nem igazán változott az idővel...

Dankowsky Zorka
matek, szabadidő

Matematika és ének szakos tanár vagyok. A Dürer szervezésbe 2019-ben csöppentem bele, és azóta lelkesen veszek részt a matek és főként a szabadidős programok kitalálásában, levezénylésében. Szabadidőmben szeretek társasozni, falat mászni, kirándulni és olvasni. És nagyon szeretnék egy kiskutyát!

Doszpoth Viktória
kémia, szabadidő

Viki vagyok, az ELTE kémia BSc másodéves hallgatója. A kémia és szabadidő munkacsoportokban tevékenykedem. Szeretek túrázni, fotózni, a laborban kotyvasztgatni és a művészet se áll messze tőlem. Remélem találkozunk a döntőn! c:-

 

Dömölki Bori
kémia

Bori vagyok,  vegyész mesterszakos hallgató, hatodik éve szervező és rezidens boszorkány. Több hobbim van, mint szabadidőm. Szása, a kémiás kacsa anyja.

Farkas Ádám László
fizika, vén
Farkas Ádám vagyok, fizikus. Középiskolásként számtalan matek, fizika és kémia versenyen vettem részt. A Dürer verseny létrehozásával egy olyan versenyt/hétvégét szeretnék szervezni, melyen korábban én is szívesen részt vettem volna. Ez nem csak a szakmai, de a szabadidős programok esetén is komoly kihívásokat támaszt elénk. A versennyel kapcsolatos minden észrevételt, kérdést, javaslatot szívesen várok, hogy jövőre még jobb versenyt szervezhessünk!
Füredi Erik
matek

Erik vagyok, harmadéves matematika alapszakos hallgató az ELTE-n. Harmadik évben vagyok a matek munkacsoport tagja. Szeretek túrázni, olvasni és sakkozni.

Glück Kriszti
rendező, fizika, szabadidő

Kriszti vagyok, harmadik éve szervező, és ugyanennyi ideje erősítjük egymást az ELTE földtudományi szak meteorológia specializációjával. De nem, nem tudom, hogy milyen idő lesz holnap és de, esküszöm, hogy fogok csinálni valami hasznosat is az életemben. Kedvenc időtöltéseim (szarkasztikus megjegyzések tétele mellett) a röpizés, a kirándulás és a társasozás.

Halasi Gergő
matek

Gergő vagyok, jelenleg az ELTE programtervező informatikus szakán vagyok elsőéves. Így első évem Dürer szervezőként, régen lelkes résztvevője voltam a versenynek. Szeretek focizni, síelni és társasjátékozni. 

Hegedűs Dániel
matek mcs vezető

Daninak hívnak, én felelek a matek munkacsoport szakmai részéért és a KisDürer döntőjének megszervezéséért. Gyöngyösről származom, a budapesti Fazekasban végeztem, jelenleg harmadéves hallgató vagyok az ELTE matek szakján. Különösen érdekel a biológiában alkalmazott matematika. Diákként is rendszeres résztvevője voltam a Dürernek, most is nagyon várom, remélem találkozunk!

Horváth Áron
matek

Horváth Áron vagyok, az ELTE matematika szakán vagyok harmadéves hallgató, idén harmadszor veszek részt a Dürer szervezésében. A versenyen a matematika munkacsoport egyik vezetője vagyok és a döntőn szereplő váltófeladatsorok egyik összeállítója. Szabadidőmben szívesen olvasok és kerékpározom.

Horváth Hanga
szabadidő, vén

2023-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen, jelenleg PhD-hallgatóként tevékenykedem. A Düreren már nyolcadik alkalommal veszek részt szervezőként, korábban versenyeztem is. Az idei évben a szabadidős programok segítése a fő feladatom. Szabadidőmben sportolni és olvasni szeretek.

Hujter Bálint
matek, vén

A budapesti Fazekas Gimnáziumban tanítok matekot. Egy bő évtizeden át voltam aktív Dürer-szervező, de első kislányom születése óta már csak a háttérből, vénként segítem a szervezők munkáját, illetve a versenyhez lazán kapcsolódó projektekben veszek részt.

Imolay András
matek

Az ELTE matematika szakán tanulok már ötödik éve, terv szerint idén szerzem meg a mester diplomámat. Én felelek a Dürer matek munkacsoport szakmai részéért. Szabadidőmben nagyon szeretek focizni, könyveket olvasni és társasjátékozni.

Jankó Zsuzsanna
matek

Matematikus PhD-t szereztem az ELTE-n, és most a Corvinuson tanítok. Középiskolás koromban igyekeztem minden lehetséges matekversenyen részt venni.

Juhász Márk Hunor
matek, fizika

Marci vagyok, másodéves az ELTE matekon. Versenyzőként mindig nagyon jó élmény volt számomra a Dürer, így  mostmár a fizika és a matek munkacsoportban szervező is vagyok. Szabadidőmben barátokkal vagyok, filmezek és alszok.

Kalocsai Zoltán
matek

Első éves matematika alapszakos hallgató vagyok. Első éve vagyok Dürer szervező.
Szeretek biciklizni, teniszezni, szeretem a kaktuszokat és persze a matekot.

Kempf Alex
matek

Kempf Alex vagyok, az ELTE matematika szakán vagyok elsőéves hallgató. Idén először veszek részt a verseny szervezésében, az E munkacsoportban tevékenykedem. Nullához konvergáló szabadidőmben rendszerint tovább agyalok egy a "munkaidőm"-ben még meg nem oldott feladaton.

Kocsis Anett
matek

Nem szerencse, de nevem nem eszperente, s felfednem ezen helyen nem lehet. Egyetemem ELTE, erre egy meg egy meg egy esztendeje megyek. Eme versenyen nevelkedtem: egy meg egy meg egyszer mentem keletre (nem Egerbe, de mellette), s felcseperedve szervezem egy meg egy meg egy esztendeje. Megsejtheted, vezetek embereket, melyek E-seknek szerveznek versenyt. Mely esetben nem ezt teszem, s nem egyetemen leledzek, meglelsz engem egy hegyen, esetleg eledelt teremtek, tekerek, chess-ben megverlek. Kedves nekem gyerekekkel lennem (s ezeket nevelnem), ezt fentebb meglesheted.

Kocsis Beáta
szabadidő, vén
A Düreren már sokszor megfordultam versenyzőként és szervezőként egyaránt. Egyetemi éveimet a Corvinuson töltöttem,  jelenleg pedig a Magyar Nemzeti Banknál dolgozom. Szabadidőmben szívesen olvasok, társasozom és túrázom.
Kovács Bence
matek

ELTE matematika szakos hallgató vagyok. Idén csatlakoztam a Dürer szervezéséhez, mely során a matek és a szabadidő munkacsoportot igyekszem segíteni. Főbb érdeklődési területem a konvex geometria, de szabadidőmben imádok sportolni és társasjátékozni.

Kovács Benedek
matek mcs vezető, főfelelős

Benedek vagyok, a Düreren a matek munkacsoport adminisztratív vezetője és a versenyzői adatok fő kezelője. Doktoranduszként a fő kutatási témám az extremális gráfelmélet, és szabadidőmben szeretek rejtvényeket fejteni, logikai játékokkal játszani és matekversenyeket, -táborokat szervezni.

Kovács Kinga Judit
fizika

Kinga vagyok, az SZTE általános orvosi karára járok. Azok kevesek egyike vagyok a fizikával jelentkezett orvosira, így talán nem meglepő, hogy a fizika munkacsoportban vagyok szervező. Szabadidőmben olvasok, zongorázok, szívesen vagyok a barátaimmal.

Kövér Blanka
matek

Blanka vagyok, jelenleg másodéves matek alapszakon az ELTE-n. Idén
első alkalommal veszek részt a Dürer döntőjén, már kíváncsian várom.
Szabadidőmben szeretek olvasni, sétálni és zenélni.

Lenger Dániel
matek, vén

A képen látható jóképű úriember általában törülközőt visel, illetve a verseny ideje alatt düreres pólót. Tapasztalatunk alapján nem csinál semmit, mégis ott van mindenhol. Kérjük, ha felismeri a képen látható személyt, értesítse a hatóságokat.

Miklós Csenge
matek

Csenge vagyok, matematika alapszakot végeztem az ELTE-n, jelenleg pedig elsőéves mesterszakos hallgató vagyok Koppenhágában. Negyedik éve veszek részt a Dürer szervezésében, a matek munkacsoportban tevékenykedem, főleg a C kategóriában, illetve én felelek a versenyzőkkel való kommunikációért. Szabadidőmben szívesen néptáncolok, énekelek, alszom, újabban pedig kerékpározom.

Mohay Lili Veronika
matek
Lili vagyok, másodéves hallgató az ELTE matek szakán. A budapesti Árpád Gimnáziumban végeztem. Négy éven át részt vettem a Dürer versenyen. Minden nehézség ellenére kitartok amellett az elhatározásom mellett, hogy egyetem után matektanár legyek.:) Szabadidőmben mindenfélét csinálok (rajzolás, horgolás, mini bútorkészítés, stb.), de szeretek olvasni és könyvet írni is.
 
Nagy Eszter
kémia
Eszter vagyok, a kedvenc vegyületeim a gyümölcsészterek. 2023 óta vagyok Dürer kémia szervező és tanulok környezet-rendszertudományok szakon Grazban. Amikor az időmet szabaddá teszem szívesen sportolok, ju-jitsuzom. Majd ha igazából felnövök akkor kutató szeretnék lenni.
Nagy Kartal
rendező, matek
Nagy Kartalnak hívnak. Jelenleg elsőéves vagyok az ELTE matematika doktori iskolában. 2016 óta veszek részt a verseny szervezésében, ahol a matek munkacsoportban és rendezőként tevékenykedem.
Németh Róbert
fizika

Robi vagyok, jelenleg másodéves fizikus doktorandusz az ELTE-n. A Dürer Verseny szervezésében 2017 óta veszek részt a fizika munkacsoport tagjaként és az utóbbi években az F+ kategória felelőseként. Igyekszem mindig új gondolatokat igénylő feladatokkal hozzájárulni a versenyhez, remélem, hogy ezek tanulságosak és szórakoztatóak, még ha olykor nehezek is...

Osztényi József
matek, szabadidő

Jóska vagyok, jelenleg másodéves vagyok az ELTE matek szakján. Egyetem előtti években lelkes versenyzőként vettem részt a Düreren, azóta szervező vagyok. Szabadidőmben szeretek kerékpározni, túrázni és társasjátékozni.

Paróczi Orsi
rendező, matek
Orsi vagyok, az ELTE matematika alapszaka után most matektanárnak tanulok, Dürert negyedik éve szervezek. Az idei évben lettem a verseny rendezője, de igyekszem a matek munkacsoportban is segíteni, ahol tudok. Szeretek részt venni lelkes, tehetséges diákokért alkotott programok szervezésében. Szabadidőmet leginkább a természetben töltöm.
 
Pizág Levente
matek, szabadidő
Másodéves Mechatronika hallgató vagyok és idén másodjára segítek a Dürer verseny szervezésében, ahol főképp a háttérfeladatok lebonyolításában segédkezem.
Rakovszky Tibor
fizika
Idén júniusban végeztem az ELTE-n fizikus szakon, most pedig doktorandusz vagyok Drezdában. Immár ötödik éve veszek részt a Dürer szervezésében, ahol elsősorban a fizika feladatsorok táján tevékenykedem. Amikor éppen nem fizikával foglalkozom, nagyon szeretek utazni szerte a világban. Ezen kívül mindig legalább három könyvet olvasok egyszerre.
Román Dávid
informatika
BME Mérnök-informatikus hallgató vagyok. Ez a 2. évem szervezőként, előtte versenyzőként vettem részt a döntőkön. Hobbijaim a programozás, foci és a forma 1.
Šiška Dávid
kémia

Másodéves vegyész mesterszakos hallgató vagyok az ELTE-n, továbbá peptidkémiás tanonc, óraadó tanár és a kémiás csapat tagja, valamint a fantasy világok szerelmese. Emellett amatőr színészkedéssel és (társas)táncokkal is szívesen ismerkedem.

Szepessy Luca
matek

Matematikusnak és matektanárnak tanulok az ELTE-n, emellett tanítok is. Nagyon szeretek tortát sütni, kirándulni, társasjátékozni, csokit enni. Dürer-szervező 2018 óta vagyok, de 2015 óta ez a kedvenc versenyem. Ha nagyon hosszú a hajam, akkor az a húgom, Sára.

Szepessy Sára
matek

Sára vagyok, matekot tanulok az ELTE-n. Bár 2018-ban voltam először a versenyen, már 2015 óta vártam, hogy részt vehessek egy igazi Dürer döntőn. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a balettozás és a cicasimogatás.

Szűcs Gábor
főszervező
Szikszón születtem, és a Földesben végeztem. Az ELTE matematikus szakára jártam. Jelenleg tanítok. Stresszel, hogy kopaszodom, szerencsére ez a képen nem látszik. Van egy húgom, aki nagyon jó fej.
Szűcs Júlia
design, szabadidő
Gábor húga vagyok. Építészként végeztem és építészként is dolgozom még. A Dürer szépségéért vagyok felelős. Nekem még elég sok hajam van.
Tóthmérész Lilla
matek
Matematikusént dolgozom az ELTE-n. A Düreren főleg matematika feladatok gyűjtésében segítek. Szabadidőmben szívesen kirándulok vagy sportolok.
Varga Luca Borbála
szabadidő

Lucának hívnak, első éves matekszakos hallgató vagyok az ELTE-n. Van 6 kutyánk, bármilyen élethelyzetre tudok mondani egy Jóbarátok-idézetet, és egy mocsarazásra bármikor kapható vagyok. Már várom a döntőt, ott tali!

Várkonyi Zsombor
matek

Zsombor vagyok, második éve szervezek Dürert, előtte sokszor voltam versenyző, az egyik kedvenc versenyem. Jelenleg az ELTE-n tanulok matekot, itt is másodéves vagyok. Szabadidőmben nagyon szeretek mindenféle sportot űzni és társasjátékozni, kedvencem a Mars Terraformálása.

Weber Márton
kémia, szabadidő
Marci vagyok, a BME gyógyszervegyészmérnök hallgatója. Ha különösen nehéz kémiafeladattal találkoztok, az nagy valószínűséggel az én bűnöm. Rengeteget túrázok, és a versenyszervezés mellett a TETT-mesepályázat zsűrizésében is részt veszek.
Zsupanek Alexandra
szabadidő
Zsupanek Szandi vagyok. Befektetés-elemzést tanultam a Corvinuson, jelenleg strukturálóként dolgozom egy befektetési banknál. Ez lesz az első évem szervezőként, a szabadidős programok szervezésében és a matek feladatok javításában segítek. Szabadidőmben szívesen járok quiznightra, pilatesezem és süteményeket sütök 🙂
Korábbi szervezőink
Bányai Anett
Bányai Anettnek hívnak. A BME Msc-s biomérnök hallgatója vagyok. Szabadidőmben szeretek lovagolni és sorozatokat nézni.
Barabás Zoltán
Alkalmazott Matematikus MSc hallgató vagyok a BME-n. A versenyen leginkább a Matematika Munkacsoportot erősítem. A versenyen kívül a BME TTK Hallgatói Képviseletében tevékenykedem, mint alelnök.
Bersényi Ágoston
Tavaly végeztem a Műegyetemen vasútépítő mérnökként, azóta egy fővárosi tervezőirodában dolgozom. A feladataim elsősorban a verseny nem szakmai szervezéséhez kapcsolódnak, az újság főszerkesztősége mellett évek óta én felelek a Dürer-dollárokért is.
Bodolai Előd
matek

A miskolci Földes Ferenc Gimnázium végzős diákja vagyok. 7. osztály óta dürerezem, idén másodszor veszek részt a szervezésben (főleg az A és B kategóriáknál segédkezem). Szabadidőmben biciklizem, túrázom, olvasok vagy éppen várom az érettségit.

Bodroghy Kristóf
kémia

Idén kezdtem a BME vegyészmérnöki karán. Diákként két alkalommal is király élményekkel gazdagodtam a Düreren, most szervezőként próbálok hozzátenni valamicskét. Szabadidőmet szívesen töltöm a yachtomon egy pohár száraz pezsgő társaságában...szóval sportolok, zenét hallgatok, ökörködök a haverokkal. Offtopic: van egy egerem, a neve Kriszti, és nagyon boldog.

Czeller Ildi
Matematikusként végeztem az Eltén, azóta adatelemző - programozóként dolgozom az Emarsysnál.
Cs. Szabó Bence
A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán tanulok. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, futni és emberekkel ismerkedni.
Damásdi Gábor
Az ELTE matematikus mesterképzésén tanulok. Szabadidőmben szeretek társasjátékozni, olvasni és filmeket nézni. A Dürer verseny szervezésében 2013 óta veszek rész. Főleg a C és D kategória feladatinak készítésében és javításában szoktam segíteni.
Dobreff Árpád
A BME-re járok vegyészmérnöki képzésre, idéntől már MSc-sként. Dürerezni csak most kezdtem el, értelemszerűen a kémia munkacsoportban. A mérnöki tanulmányok mellett kínaiul is tanulok sokadik éve.
Döbrentei Dávid Bence
matek

Az ELTE matematika szakán végeztem, jelenleg a biztosítási és pénzügyi matematika mesterképzésben tanulok, így értelemszerűen a matek munkacsoportban tevékenykedem. Ezen belül főleg a D kategóriával foglalkozom. Szabadidőmben zenélek, klarinéton jászom, sakkozom.

Fehér Áron
A győri Széchenyi István Egyetem járműmérnök hallgatója vagyok. Eddig versenyzőként vettem részt a versenyen, de annyira megtetszett, hogy visszajöttem a szervezésben is segíteni. Szabadidőmben extrém-sportolok, fotózok, utazok, amatőr filmeket készítek vagy ezeket kombinálom össze.
Fehér Zsombor
Harmadéves matematikus hallgató vagyok az ELTE-n, és harmadik éve segítem a matek munkacsoport munkáját. Az általam kitalált furfangos geometria feladatok, melyek kitűzésre kerülnek a Düreren, hírhedtek.
Fridrik Richárd
matek

Fridrik Richárd vagyok, az SZTE-n végeztem matematika-fizika tanárként. Jelenleg magántanítással és tehetséggondozással foglalkozom. Szeretek mindenhová bekapcsolódni, ahol ügyes és érdeklődő diákokkal lehet együtt dolgozni, foglalkozni. A matek munkacsoport, C kategóriájában tevékenykedem.

Geleji Borbála
Szeptember óta doktorandusz hallgató vagyok a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karán, így most már a tanulás mellett kutatással és oktatással is foglalkozom. Hatodik éve veszek részt a Düreren szervezőként, idén a szabadidő munkacsoport tagjaként. Hobbim az éneklés, a tánc és a futás.
Giricz Márton
kémia

A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karának, vagyok harmadéves állatorvos hallgatója. Két éven keresztül versenyzőként, idén harmadik alkalommal pedig szervezőként veszek részt a versenyen, leginkább a kémia munkacsoport munkájában. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben.

Győrffy Ágoston
matek

Közgazdaságtant tanulok a Corvinuson, de mindenki nyugodjon meg, nem csak alibiegyetemre járok, az ELTE-n is csinálom a Matek alapképzést. A Düreren versenyzőként kétszer is nyertem az E+ kategóriában, azóta pedig matematika munkacsoportos szervezőként tevékenykedem. Szabadidőm legnagyobb részét focizással és sakkozással töltöm.

Hegyi Zoltán
kémia

Másodéves Bsc-s biomérnök hallgató vagyok a BME-n. A Dürer versenyt korábbról ismerem, középiskolás végzősként részt vettem egyszer rajta a kémia verseny részében. Szervezői tevékenységemet idén kezdem el.

Homonnay Bálint
Engem a Budapesen tanító matektanár gárda szervezett be a matekos munkacsoportba, amelybe már 4 éve belgolgozom. Ez lesz a második döntőm, mert nehéz elszabadulni a tanulmányaimtól, és nagyon várom már. Kiskoromban nyugdíjas akartam lenni.
Horváth Attila
kémia

A BME vegyészmérnök MSc-s hallgatója vagyok, idén végeztem az alapképzéssel. Gimnáziumi tanulmányaim alatt ismertem meg a Dürer Versenyt, az egyetemi tanulmányaim alatt pedig szervezőként vittem tovább a vereseny hagyományait. Ez lesz a harmadik évem szervezőként, a kémia kategóriában fogok elsősorban tevékenykedni. Szabadidőmben szeretek túrázni, fényképezni és utazni.

Horváth Hilda Abigél
Középiskolában számtalan matek versenyen vettem részt, de szívemhez legközelebb a Dürer került. Háromszor voltam döntős, azaz utolsó évben már rutinosan vágtam neki a versenynek, ahol annyira jól éreztem magam, hogy úgy döntöttem, hogy nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, és majd az egyetemi éveim alatt is szeretnék bekapcsolódni a düreres életbe. Most kezdtem tanulmányaimat az ELTE matematika szakon, és a Düreren a matematika munkacsoport munkájába kapcsolódtam be, és munkámmal azt szeretném elérni, hogy a mindenkori versenyzők is olyan jól érezzék magukat a verseny alatt, mintahogy én is éreztem magam. Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, akik közül sokakat épp a versenyeken és szakkörökön ismertem meg. Szeretek még sportolni, különösen futni és teniszezni, valamint szívesen járok koncertekre, színházba és moziba is.
Kanyó László
A BME-n tanulok, idén szereztem meg itt a vegyészmérnök BSc diplomámat, és jelenleg a Műanyag- és száltechnológiai mérnök MSc képzést végzem. Kétszer versenyzőként vettem részt a Dürer versenyen, és idén negyedik éve már szervezőként tevékenykedek a kémia és szabadidő munkacsoportokban. Szabadidőmben szeretek egy adott szituációhoz illő szóviccet kitalálni és ezt minél több emberrel megosztani.
Kis Dávid
kémia

Kis Dávid vagyok, elsőéves vegyészmérnök hallgató a Műszaki Egyetemen. Már többször voltam versenyző a Düreren, idén vagyok először szervező. A kémia- és a szabadidő munkacsoportban tevékenykedem. A szabadidőmben szívesen olvasok, társasozok, nagy hobbim a fényképezés is

Kiss Tamás
informatika

Mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n, valamint 1 évig vezettem a Schönherz Zoltán Kollégiumban működő Kollégiumi Számítástechnikai Kört. A verseny informatikai hátterét biztosítom, ezenkívül részt veszek a fizika és a szabadidő munkacsoport munkájában is. Szabadidőmben szeretek pihenni, gitározni és főzni.

Kiss Viktor
Kiss Viktor vagyok, matematikus. Azon kívül, hogy évről évre megszervezem a döntő alatt megrendezett szervezői focit, a matek munkacsoportnak is a tagja vagyok.
Kolontári Péter
Pécsett jártam gimnáziumba. Kétszer vettem részt a Dürer döntőjén fizika kategóriában és ez lesz az első évem szervezőként. Jelenleg elsőéves vagyok a BME villamosmérnöki szakán. Szeretek utazni, de pénz hiányában videójátékozom, filmet és sorozatot nézek.
Könyves Zsófia
A BME-n vegyészmérnöki szakra járok. Ez az első év, hogy szervezőként veszek részt. Szabadidőmben balettozom, ill. szeretek olvasni.
Lenkovics Karolina
Lenkovics Karolina vagyok, harmadéves építész hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Két évig vettem részt a Düreren versenyzőként, most pedig a kreatív munkacsoportokban segédkezem. Szabadidőmben szeretek rajzolni és kártyázni.
Lentner Balázs
Lentner Balázs vagyok, másodéves nemzetközi gazdálkodás hallgató a Corvinuson. Most leszek először szervező, de versenyzőként már kétszer is jártam Miskolcon. Szabadidőmben szeretek újságot olvasni vagy sorozatot nézni.
Lővi Vilmos
kémia, vén

A BME-n végeztem műanyag- és száltechnológiai mérnökként. 2014 vége óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a kémia és a szabadidő munkacsoportot erősítem. Szabadidőmben olvasom, filmeket nézek és túrázni szoktam.

Lukács Lilla Réka
matek, design

Idén kezdtem tanulmányaimat a BME Építészmérnöki karán. Négyszer vettem részt a Düreren versenyzőként matek kategóriában, szervezőként viszont most először. Legtöbbet a verseny arculatával foglalkozom, de a matek szervezésbe és a szabadidős programok tervezésébe is besegítek. Szabadidőmben szívesen olvasok, zenélek, rajzolok, táncolok és túrázom. 🙂

Mócsy Miki
matek, szabadidő

A BME-KJK közlekedésmérnök szakos hallgatója vagyok. Jelenleg a matek és a szabadidő munkacsoportokban tevénykedem. Szabad időmben programozgatok.

Petrovszki Andrea
Petrovszki Andrea vagyok és jelenleg mesterképzéses pszichológia hallgató vagyok a PPKE-n. Ez az első Dürer versenyem szervezőként és a Szabadidő Munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben nagyon szeretek zenét hallgatni, olvasni és kötni.
Plaszkó Noel
Sziasztok! Plaszkó Noel vagyok. Ezéven kezdtem az ELTE-n, ha minden igaz, egyszer fizikus lehetek. Kétszer jutottam a Dürer döntőjébe. Idén próbáltam néhány egyszerű fizika feladatot kitűzni nektek. Szabadidőmben szívesen zongorázok.
Plesu Fruzsina
Harmadéves vegyészmérnök hallgató vagyok a BME-n. Szervezőként 3. éve tevékenykedek a Dürer Versenyen, de a versenyzést is volt szerencsém kipróbálni kétszer is. Szabadidőmet szeretem kirándulással és zenéléssel tölteni:)
Pozsonyi Enikő
Matematikát és biológiát tanítok a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és KSZKI-ban. 2014 óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a matek munkacsoportban. Szabadidőmben szeretek élőhelykezelő táborokba járni, kirándulni, kertészkedni, olvasni és matek feladatokat megoldani.
Prikler Gergő
Prikler Gergőnek hívnak. A BME MSc-s Gyógyszervegyészmérnök hallgatója vagyok. Most először veszek részt a verseny szervezésében. Szeretek sportolni, az elmúlt években leginkább a gördeszkázás és a falmászás fogott meg.
Szabó Vencel
fizika

Szabó Vencel vagyok, az ELTE fizika szakának elsőéves hallgatója, ebben az évben veszek részt először a szervezésben. Kikapcsolódásként szívesen fuvolázom, kirándulok vagy olvasok (főként kalandregényeket), de ha időm engedi, társasjátékozni is szoktam.

Szabó-Simon Anna Dorottya
Az ELTE-n végeztem, alkalmazott matematikus BSc-n, jelenleg az EIT Digitalnál tanulok Security & Privacyt. Az idei Dürer lesz a harmadik, amin szervezőként veszek részt. Szabadidőmben futok, kötök, varrok, fantasyt olvasok.
Szabó-Simon Márk
Mechatronikai mérnök BSc-n majd az EIT Security & Privacy Master-en végeztem. Jelenleg a Deloitte-nál dolgozok etikus hackerként. Szabadidőmben robotot építek, programozok és futok.
Szedlák Máté
Éppen tizedik éve van közöm a versenyhez. A verseny BME-s szárnyát erősítem. Egyébként jelenleg építőmérnökként dolgozok, szabadidőmben pedig az újlatin nyelvek megszállottja vagyok.
Timár Paula
A Dürer döntők a gimis éveim szép pillanatait adták, ezért hálás vagyok. Szeretném ezt visszaadni. Továbbra is ilyen jó hangulatú, kedves, közvetlen verseny legyen, és a tanulás mellett a szórakozás nem veszik ám el a Düreren.
Träger Magdolna
matek, kisDürer

Matematika-fizika szakos tanárnak tanulok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Idén kapcsolódtam be a verseny szervezésébe. Ha van szabadidőm, akkor szeretek sütni, rajzolni, vagy bármi szépet alkotni.

Tüzes Dániel
fizika

A versenyen leginkább a fizika munkacsoportban tevékenykedem fizikus létem végett. Az egyik kedvenc programom a versenyen az akadályverseny. Szeretem a sportokat és nyitott vagyok az új kihívásokra. Javaslom mindenkinek, hogy beszélgessenek idegenekkel a versenyen, és tegyenek szert új ismerősökre.

Ujváry Szilvi
Az ELTE elsőéves matematika szakos hallgatója vagyok. Versenyzőként kétszer voltam a Düreren, szervezőként ez az első évem, és a matek munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben szeretek zongorázni, zenét hallgatni és filozófiai műveket olvasni.
Varga Tímea
Varga Tímea vagyok, már harmadik éve az ELTE Tanítóképzőre járok. Idén először veszek részt a Dürer szervezésében. Szabadidőmben szeretek teniszezni, olvasni és kórusban énekelni.