Szervezői arcképcsarnok

Bacsó András
Bacsó András vagyok, a Dürer Versenyen a Kémia Munkacsoportban tevékenykedem, egyébként borászként dolgozom Tokaj-Hegyalján. Kikapcsolódásként szívesen olvasok illetve járom a természetet gyalog, biciklivel vagy kenuval.
Bányai Anett
Bányai Anettnek hívnak. A BME Msc-s biomérnök hallgatója vagyok. Szervezőként az idei lesz a 2. évem. Szabadidőmben szeretek lovagolni és sorozatokat nézni.
Barabás Zoltán
Alkalmazott Matematikus MSc hallgató vagyok a BME-n. Idén negyedik éve vagyok szervező a versenyen. A versenyen leginkább a Matematika Munkacsoportot erősítem. A versenyen kívül a BME TTK Hallgatói Képviseletében tevékenykedem, mint alelnök.
Bersényi Ágoston
Tavaly végeztem a Műegyetemen vasútépítő mérnökként, azóta egy fővárosi tervezőirodában dolgozom. Az idei már a 6. Dürer-döntő, amelyen szervezőként részt veszek. A feladataim elsősorban a verseny nem szakmai szervezéséhez kapcsolódnak, az újság főszerkesztősége mellett évek óta én felelek a Dürer-dollárokért is.
Bodolai Előd
A miskolci Földes Ferenc Gimnázium végzős diákja vagyok. 7. osztály óta dürerezem, idén másodszor veszek részt a szervezésben (főleg az A és B kategóriáknál segédkezem). Szabadidőmben biciklizem, túrázom, olvasok vagy éppen várom az érettségit.
Bodroghy Kristóf
Idén kezdtem a BME vegyészmérnöki karán. Diákként két alkalommal is király élményekkel gazdagodtam a Düreren, most szervezőként próbálok hozzátenni valamicskét. Szabadidőmet szívesen töltöm a yachtomon egy pohár száraz pezsgő társaságában...szóval sportolok, zenét hallgatok, ökörködök a haverokkal. Offtopic: van egy egerem, a neve Kriszti, és nagyon boldog.
Csepregi-Horváth Zsófia
Matematika-informatika tanárnak tanulok az ELTE-n. 2014 óta veszek részt a Dürer verseny szervezésében, idén is én feleltem az A és B kategóriákért. Szabadidőmben szívesen olvasok, énekelek, zenélek vagy néptáncolok, kézműveskedek. Sőt ha időm engedi, akkor a kisebb gyerekeknek néptánc próbát is tartok (no persze nem egyedül) :).
Czeller Ildi
Szervezőként már sokadik éve elsősorban a matek munkacsoport munkáját segítem. Matematikusként végeztem az Eltén, azóta adatelemző - programozóként dolgozom az Emarsysnál.
Csilling Tamás
Harmadéves Mechatronika hallgató vagyok a BME-n, ugyanennyi ideje Dürer szervező is. Korábban versenyzőként is részt vettem a versenyen, de ettől még ne hidd, hogy két marékkal osztanám a Dürer dollárokat. (Najó vicceltem. Kapsz egy köteget, ha tudod a jelszót: "Nincs semmi baj, minden remekül halad.") Szabadidőmben machoista vagyok. Ha bármi komolyat mondanék, vedd biztosra, hogy csak viccelek.
Cs.Szabó Bence
A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán tanulok másodéves hallgatóként. Idén lesz a második döntőm szervezőként. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, futni és emberekkel ismerkedni.
Damásdi Gábor
Az ELTE matematikus mesterképzésén tanulok. Szabadidőmben szeretek társasjátékozni, olvasni és filmeket nézni. A Dürer verseny szervezésében 2013 óta veszek rész. Főleg a C és D kategória feladatinak készítésében és javításában szoktam segíteni.
Dobreff Árpád
A BME-re járok vegyészmérnöki képzésre, idéntől már MSc-sként. Dürerezni csak most kezdtem el, értelemszerűen a kémia munkacsoportban. A mérnöki tanulmányok mellett kínaiul is tanulok sokadik éve.
Döbröntei Dávid
Pápáról, a Türr István Gimnáziumból jöttem. A matek munkacsoportban segédkezem. Ez az első Dürer döntőm úgyhogy nagyon izgulok. 🙂
Farkas Ádám László
Farkas Ádám vagyok, fizikus. Középiskolásként számtalan matek, fizika és kémia versenyen vettem részt. A Dürer verseny létrehozásával egy olyan versenyt/hétvégét szeretnék szervezni, melyen korábban én is szívesen részt vettem volna. Ez nem csak a szakmai, de a szabadidős programok esetén is komoly kihívásokat támaszt elénk. A versennyel kapcsolatos minden észrevételt, kérdést, javaslatot szívesen várok, hogy jövőre még jobb versenyt szervezhessünk!
Fehér Áron
A győri Széchenyi István Egyetem járműmérnök hallgatója vagyok. Eddig versenyzőként vettem részt a versenyen, de annyira megtetszett, hogy visszajöttem a szervezésben is segíteni. Szabadidőmben extrém-sportolok, fotózok, utazok, amatőr filmeket készítek vagy ezeket kombinálom össze.
Fehér Zsombor
Harmadéves matematikus hallgató vagyok az ELTE-n, és harmadik éve segítem a matek munkacsoport munkáját. Az általam kitalált furfangos geometria feladatok, melyek kitűzésre kerülnek a Düreren, hírhedtek.
Geleji Borbála
Szeptember óta doktorandusz hallgató vagyok a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karán, így most már a tanulás mellett kutatással és oktatással is foglalkozom. Hatodik éve veszek részt a Düreren szervezőként, idén a szabadidő munkacsoport tagjaként. Hobbim az éneklés, a tánc és a futás.
Giricz Márton
A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karának, vagyok harmadéves állatorvos hallgatója. Két éven keresztül versenyzőként, idén harmadik alkalommal pedig szervezőként veszek részt a versenyen, leginkább a kémia munkacsoport munkájában. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben.
Hegyi Zoltán
Másodéves Bsc-s biomérnök hallgató vagyok a BME-n. A Dürer versenyt korábbról ismerem, középiskolás végzősként részt vettem egyszer rajta a kémia verseny részében. Szervezői tevékenységemet idén kezdem el.
Horváth Attila
A BME vegyészmérnök MSc-s hallgatója vagyok, idén végeztem az alapképzéssel. Gimnáziumi tanulmányaim alatt ismertem meg a Dürer Versenyt, az egyetemi tanulmányaim alatt pedig szervezőként vittem tovább a vereseny hagyományait. Ez lesz a harmadik évem szervezőként, a kémia kategóriában fogok elsősorban tevékenykedni. Szabadidőmben szeretek túrázni, fényképezni és utazni.
Horváth Hanga
Másodéves orvostanhallgató vagyok. Négyszer voltam versenyző a Düreren és már második éve erősítem a szervezők táborát. Főként a szabadidő munkacsoportban tevékenykedek, de ha nagyon ráérek, a matekosokhoz is besegítek. Szabadidőm nem sok van, ha mégis, akkor olvasni és sportolni szeretek.
Hujter Bálint
A budapesti Fazekas Gimnáziumban tanítom, az ELTE EGRES csoportjában kutatom a matematikát. Ez lesz a kilencedik Dürerem szervezőként, idén a szervezők közti feladatkiosztást koordinálom. Néhány dolog, amit szeretek csinálni szabadidőmban: térképeket nézegetni, villamoson utazni, dombtetőkre felmászni, focicsapatok taktikájáról beszélgetni.
Jankó Zsuzsanna
Jankó Zsuzsanna vagyok, hamarosan matematikus PhD-val fogok rendelkezni, és emellett operációkutatást tanítok. Dürerezni csak most kezdtem el.
Kanyó László
A BME-n tanulok, idén szereztem meg itt a vegyészmérnök BSc diplomámat, és jelenleg a Műanyag- és száltechnológiai mérnök MSc képzést végzem. Kétszer versenyzőként vettem részt a Dürer versenyen, és idén negyedik éve már szervezőként tevékenykedek a kémia és szabadidő munkacsoportokban. Szabadidőmben szeretek egy adott szituációhoz illő szóviccet kitalálni és ezt minél több emberrel megosztani.
Kiss Tamás
Mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n, valamint 1 évig vezettem a Schönherz Zoltán Kollégiumban működő Kollégiumi Számítástechnikai Kört. A verseny informatikai hátterét biztosítom, ezenkívül részt veszek a fizika és a szabadidő munkacsoport munkájában is. Szabadidőmben szeretek pihenni, gitározni és főzni.
Kiss Viktor
Kiss Viktor vagyok, matematikus. Azon kívül, hogy évről évre megszervezem a döntő alatt megrendezett szervezői focit, a matek munkacsoportnak is a tagja vagyok.
Kocsis Beáta
Befektetés-elemzőként végeztem a Corvinuson és jelenleg a Citibanknál dolgozom pénzügyi elemzőként. A Düreren már sokszor megfordultam versenyzőként és szervezőként egyaránt, idén a Szabadidő munkacsoportért vagyok felelős. Fennmaradó időmben szívesen jógázom és olvasok.
Könyves Zsófia
A BME-n vegyészmérnöki szakra járok. Ez az első év, hogy szervezőként veszek részt. Szabadidőmben balettozom, ill. szeretek olvasni.
Lenger Dániel
A képen látható jóképű úriember általában törülközőt visel, illetve a verseny ideje alatt düreres pólót. Legutóbbi ismereteink alapján a matek munkacsoport vezetője, ám csütörtök este óta senki sem látta. Kérjük, ha felismeri a képen látható személyt, értesítse a hatóságokat.
Lenkovics Karolina
Lenkovics Karolina vagyok, harmadéves építész hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Két évig vettem részt a Düreren versenyzőként, most pedig a kreatív munkacsoportokban segédkezem. Szabadidőmben szeretek rajzolni és kártyázni.
Lentner Balázs
Lentner Balázs vagyok, másodéves nemzetközi gazdálkodás hallgató a Corvinuson. Most leszek először szervező , de versenyzőként már kétszer is jártam Miskolcon. Szabadidőmben szeretek újságot olvasni vagy sorozatot nézni.
Lővi Vilmos
A BME-re járok műanyag- és száltechnológiai mérnöki MSc képzésre. 2014 vége óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a kémia és a szabadidő munkacsoportot erősítem.
Mócsy Miklós
A BME-KJK közlekedésmérnök szakos hallgatója vagyok. Jelenleg a matek és a szabadidő munkacsoportokban tevénykedem. Szabad időmben programozgatok.
Nagy Kartal
Nagy Kartalnak hívnak. Jelenleg elsőéves vagyok az ELTE matematika szakán. Idén először veszek részt a verseny szervezésében, ahol a matek munkacsoport tevékenykedem.
Pizág Levente
Másodéves Mechatronika hallgató vagyok és idén másodjára segítek a Dürer verseny szervezésében, ahol főképp a háttérfeladatok lebonyolításában segédkezem.
Plesu Fruzsina
Harmadéves vegyészmérnök hallgató vagyok a BME-n. Szervezőként 3. éve tevékenykedek a Dürer Versenyen, de a versenyzést is volt szerencsém kipróbálni kétszer is. Szabadidőmet szeretem kirándulással és zenéléssel tölteni:)
Pozsonyi Enikő
Matematikát és biológiát tanítok a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és KSZKI-ban. 2014 óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a matek munkacsoportban. Szabadidőmben szeretek élőhelykezelő táborokba járni, kirándulni, kertészkedni, olvasni és matek feladatokat megoldani.
Plaszkó Noel
Sziasztok! Plaszkó Noel vagyok. Ezéven kezdtem az ELTE-n, ha minden igaz, egyszer fizikus lehetek. Kétszer jutottam a Dürer döntőjébe. Idén próbáltam néhány egyszerű fizika feladatot kitűzni nektek. Szabadidőmben szívesen zongorázok.
Prikler Gergő
Prikler Gergőnek hívnak. A BME MSc-s Gyógyszervegyészmérnök hallgatója vagyok. Most először vesszek részt a verseny szervezésében. Szeretek sportolni, az elmúlt években leginkább a gördeszkázás és a falmászás fogott meg.
Rakovszky Tibor
Idén júniusban végeztem az ELTE-n fizikus szakon, most pedig doktorandusz vagyok Drezdában. Immár ötödik éve veszek részt a Dürer szervezésében, ahol elsősorban a fizika feladatsorok táján tevékenykedem. Amikor éppen nem fizikával foglalkozom, nagyon szeretek utazni szerte a világban. Ezen kívül mindig legalább három könyvet olvasok egyszerre.
Román Dávid
BME Mérnök-informatikus hallgató vagyok. Ez a 2. évem szervezőként, előtte versenyzőként vettem részt a döntőkön. Hobbijaim a programozás, foci és a forma 1.
Szabó-Simon Anna Dorottya
Az ELTE-n végeztem, alkalmazott matematikus BSc-n, jelenleg az EIT Digitalnál tanulok Security & Privacyt. Az idei Dürer lesz a harmadik, amin szervezőként veszek részt. Szabadidőmben futok, kötök, varrok, fantasyt olvasok.
Szabó-Simon Márk
Mechatronikai mérnök BSc-n majd az EIT Security & Privacy Master-en végeztem. Jelenleg a Deloitte-nál dolgozok etikus hackerként. Szabadidőmben robotot építek, programozok és futok.
Szedlák Máté
Éppen tizedik éve van közöm a versenyhez. A verseny BME-s szárnyát erősítem. Egyébként jelenleg építőmérnökként dolgozok, szabadidőmben pedig az újlatin nyelvek megszállottja vagyok.
Szűcs Gábor
Szikszón születtem, és a Földesben végeztem. Az ELTE matematikus szakára jártam. Jelenleg tanítok. Stresszel, hogy kopaszodom, szerencsére ez a képen nem látszik. Van egy húgom, aki nagyon jó fej.
Szűcs Júlia
Gábor huga vagyok. Építészként végeztem és építészként is dolgozom még. A Dürer szépségéért vagyok felelős. Nekem még elég sok hajam van.
Tóthmérész Lilla
Harmadéves matematikus PhD hallgató vagyok az ELTE-n. A versenyen matematika feladatok gyűjtésében és a javításban segítek. Szabadidőmben szívesen kirándulok vagy sportolok.
Träger Magdolna
Matematika-fizika szakos tanárnak tanulok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Idén kapcsolódtam be a verseny szervezésébe. Ha van szabadidőm, akkor szeretek sütni, rajzolni, vagy bármi szépet alkotni.
Tüzes Dániel
A versenyen leginkább a fizika munkacsoportban tevékenykedem fizikus létem végett. Az egyik kedvenc programom a versenyen az akadályverseny. Szeretem a sportokat és nyitott vagyok az új kihívásokra. Javaslom mindenkinek, hogy beszélgessenek idegenekkel a versenyen, és tegyenek szert új ismerősökre.
Zsupanek Alexandra
Zsupanek Szandi vagyok. Befektetés-elemzést tanultam a Corvinuson, jelenleg strukturálóként dolgozom egy befektetési banknál. Ez lesz az első évem szervezőként, a szabadidős programok szervezésében és a matek feladatok javításában segítek. Szabadidőmben szívesen járok quiznightra, pilatesezem és süteményeket sütök 🙂
Homonnay Bálint
Engem a Budapesen tanító matektanár gárda szervezett be a matekos munkacsoportba, amelybe már 4 éve belgolgozom. Ez lesz a második döntőm, mert nehéz elszabadulni a tanulmányaimtól, és nagyon várom már. Kiskoromban nyugdíjas akartam lenni.
Fridrik Richárd
Fridrik Richárd vagyok, az SZTE-n végeztem matematika-fizika tanárként. Jelenleg magántanítással és tehetséggondozással foglalkozom. Szeretek mindenhová bekapcsolódni, ahol ügyes és érdeklődő diákokkal lehet együtt dolgozni, foglalkozni. A matek munkacsoport, C kategóriájában tevékenykedem.
Petrovszki Andrea
Petrovszki Andrea vagyok és jelenleg mesterképzéses pszichológia hallgató vagyok a PPKE-n. Ez az első Dürer versenyem szervezőként és a Szabadidő Munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben nagyon szeretek zenét hallgatni, olvasni és kötni.