Szervezői arcképcsarnok

Jelenlegi szervezőink
Bacsó András
kémia, vén
Bacsó András vagyok, a Dürer Versenyen a Kémia Munkacsoportban tevékenykedem, egyébként borászként dolgozom Tokaj-Hegyalján. Kikapcsolódásként szívesen olvasok illetve járom a természetet gyalog, biciklivel vagy kenuval.
Beke Sámuel
kémia mcs vezető

2017 óta vagyok Dürer szervező, tanulmányaimat is abban az évben kezdtem a Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán. A kémia és a szabadidő munkacsoportban tevékenykedem. Igyekszem minél több időt a természetben tölteni gyalog vagy két keréken.

Bodolai Előd
matek
A miskolci Földes Ferenc Gimnázium végzős diákja vagyok. 7. osztály óta dürerezem, idén másodszor veszek részt a szervezésben (főleg az A és B kategóriáknál segédkezem). Szabadidőmben biciklizem, túrázom, olvasok vagy éppen várom az érettségit.
Bodroghy Kristóf
Kémia
Idén kezdtem a BME vegyészmérnöki karán. Diákként két alkalommal is király élményekkel gazdagodtam a Düreren, most szervezőként próbálok hozzátenni valamicskét. Szabadidőmet szívesen töltöm a yachtomon egy pohár száraz pezsgő társaságában...szóval sportolok, zenét hallgatok, ökörködök a haverokkal. Offtopic: van egy egerem, a neve Kriszti, és nagyon boldog.
Csepregi-Horváth Zsófia
kisDürer, rendező

Matematika-informatika tanárként végeztem 2020-ban az ELTE-n. 2014 óta veszek részt a Dürer verseny szervezésében, ahol főleg irányítom a szervezést, illetve felelek a KisDürerért. Szabadidőmben szívesen olvasok, énekelek, zenélek vagy néptáncolok, kézműveskedek. Sőt ha időm engedi, akkor a kisebb gyerekeknek néptánc próbát is tartok (no persze nem egyedül) :).

Csilling Tamás
informatika mcs vezető
Harmadéves Mechatronika hallgató vagyok a BME-n, ugyanennyi ideje Dürer szervező is. Korábban versenyzőként is részt vettem a versenyen, de ettől még ne hidd, hogy két marékkal osztanám a Dürer dollárokat. (Najó vicceltem. Kapsz egy köteget, ha tudod a jelszót: "Nincs semmi baj, minden remekül halad.") Szabadidőmben machoista vagyok. Ha bármi komolyat mondanék, vedd biztosra, hogy csak viccelek.
Dankowsky Zorka
matek, szabadidő
Dankowsky Zorka vagyok, harmadéves matematika és énektanári szakos tanuló. A Dürerrel csak most találkoztam, de nagyon élevezem mind a matek mind a kreatív részét. Szabadidőmben szeretek kirándulni, falatmászni, festeni, mint látszik bármit. Nagyon szeretnék egy kiskutyát! 🙂
Döbröntei Dávid
matek
Az ELTE matematika szakán vagyok elsőéves hallgató, így értelemszerűen a matek munkacsoportban tevékenykedem. Ezen belül főleg a C kategóriával foglalkozom. Szabadidőmben zenélek, klarinéton jászom, tagja vagyok a pápai fúvószenekarnak, sakkozom és nagyon szeretek olvasni.
Dömölki Bori
kémia

Bori vagyok, másodéves az ELTE TTK Kémia szakán, idén másodjára vagyok szervező, korábban versenyezem is. A versenynek külön csücsköt tartok fenn a szívemben, mivel itt ismertem meg a barátomat négy éve a döntőn. A tudomány mellett szeretek zenélni, alkotni, és a fantasy témájú dolgokat. Képen a tavalyi döntő sztárjával, Zsolttal vagyok látható (én a lány vagyok).

Farkas Ádám László
fizika, vén
Farkas Ádám vagyok, fizikus. Középiskolásként számtalan matek, fizika és kémia versenyen vettem részt. A Dürer verseny létrehozásával egy olyan versenyt/hétvégét szeretnék szervezni, melyen korábban én is szívesen részt vettem volna. Ez nem csak a szakmai, de a szabadidős programok esetén is komoly kihívásokat támaszt elénk. A versennyel kapcsolatos minden észrevételt, kérdést, javaslatot szívesen várok, hogy jövőre még jobb versenyt szervezhessünk!
Fridrik Richárd
matek
Fridrik Richárd vagyok, az SZTE-n végeztem matematika-fizika tanárként. Jelenleg magántanítással és tehetséggondozással foglalkozom. Szeretek mindenhová bekapcsolódni, ahol ügyes és érdeklődő diákokkal lehet együtt dolgozni, foglalkozni. A matek munkacsoport, C kategóriájában tevékenykedem.
Giricz Márton
kémia
A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karának, vagyok harmadéves állatorvos hallgatója. Két éven keresztül versenyzőként, idén harmadik alkalommal pedig szervezőként veszek részt a versenyen, leginkább a kémia munkacsoport munkájában. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben.
Hegyi Zoltán
kémia
Másodéves Bsc-s biomérnök hallgató vagyok a BME-n. A Dürer versenyt korábbról ismerem, középiskolás végzősként részt vettem egyszer rajta a kémia verseny részében. Szervezői tevékenységemet idén kezdem el.
Horváth Attila
kémia
A BME vegyészmérnök MSc-s hallgatója vagyok, idén végeztem az alapképzéssel. Gimnáziumi tanulmányaim alatt ismertem meg a Dürer Versenyt, az egyetemi tanulmányaim alatt pedig szervezőként vittem tovább a vereseny hagyományait. Ez lesz a harmadik évem szervezőként, a kémia kategóriában fogok elsősorban tevékenykedni. Szabadidőmben szeretek túrázni, fényképezni és utazni.
Horváth Hanga
szabadidő, rendező

Negyedéves orvostanhallgató vagyok. Négyszer voltam versenyzőként a Düreren és idén negyedszer veszek részt a szervezésben. Idéntől én vezetem a szabadidő munkacsoportot, illetve az újság szerkesztésében is részt veszek. Szabadidőmben (már, ha van) olvasni és sportolni szeretek.

Hujter Bálint
matek, vén
A budapesti Fazekas Gimnáziumban tanítom, az ELTE EGRES csoportjában kutatom a matematikát. Ez lesz a kilencedik Dürerem szervezőként, idén a szervezők közti feladatkiosztást koordinálom. Néhány dolog, amit szeretek csinálni szabadidőmban: térképeket nézegetni, villamoson utazni, dombtetőkre felmászni, focicsapatok taktikájáról beszélgetni.
Imolay András
matek, rendező
Az ELTE matematika szakán vagyok elsőéves hallgató, így értelemszerűen a matek munkacsoportban tevékenykedem, leginkább az E+ kategóriában. Szabadidőmben nagyon szeretek focizni és filmeket nézni.
Kiss Tamás
informatika
Mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n, valamint 1 évig vezettem a Schönherz Zoltán Kollégiumban működő Kollégiumi Számítástechnikai Kört. A verseny informatikai hátterét biztosítom, ezenkívül részt veszek a fizika és a szabadidő munkacsoport munkájában is. Szabadidőmben szeretek pihenni, gitározni és főzni.
Glück Kriszti
fizika, szabadidő
Kriszti vagyok, ez az első évem szervezőként, ahogy az ELTE földtudományi szakán is, meteorológiai szakirányon. De nem, nem tudom, hogy milyen idő lesz holnap és de, esküszöm, hogy fogok csinálni valami hasznosat is az életemben. Szabadidőmben fotózom, gitározom, és minél többet önkénteskedem.
Győrffy Ágoston
matek
Közgazdaságtant tanulok a Corvinuson, de a szabadidőközpontos vicceket nem szeretem, így jövőre párhuzamosan ELTE matekra is fogok járni. Kétszeres Dürer címvédőként idén először nem versenyzőként, hanem matematika munkacsoportos szervezőként veszek részt a döntőn. Ha egy jó foci vagy esetleg egy tandemsakk-parti hiányzik csak a boldogságodhoz, akkor keress meg nyugodtan!
Kis Dávid
kémia, szabadidő
Kis Dávid vagyok, elsőéves vegyészmérnök hallgató a Műszaki Egyetemen. Már többször voltam versenyző a Düreren, idén vagyok először szervező. A kémia- és a szabadidő munkacsoportban tevékenykedem. A szabadidőmben szívesen olvasok, társasozok, nagy hobbim a fényképezés is
Kocsis Beáta
szabadidő, vén
Befektetés-elemzőként végeztem a Corvinuson és jelenleg a Magyar Nemzeti Banknál dolgozom Módszertani szakértőként. A Düreren már sokszor megfordultam versenyzőként és szervezőként egyaránt, jelenleg én felelek Szabadidő munkacsoportért. Fennmaradó időmben szívesen olvasok, jégkorong meccsekre járok és úszom.
Lenger Dániel
matek, vén
A képen látható jóképű úriember általában törülközőt visel, illetve a verseny ideje alatt düreres pólót. Legutóbbi ismereteink alapján a matek munkacsoport vezetője, ám csütörtök este óta senki sem látta. Kérjük, ha felismeri a képen látható személyt, értesítse a hatóságokat.
Lővi Vilmos
kémia, rendező

A BME-n végeztem műanyag- és száltechnológiai mérnökként. 2014 vége óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a kémia és a szabadidő munkacsoportot erősítem. Szabadidőmben olvasom, filmeket nézek és néha még akár túrázom is.

Lukács Lilla Réka
matek, design
Idén kezdtem tanulmányaimat a BME Építészmérnöki karán. Négyszer vettem részt a Düreren versenyzőként matek kategóriában, szervezőként viszont most először. Legtöbbet a verseny arculatával foglalkozom, de a matek szervezésbe és a szabadidős programok tervezésébe is besegítek. Szabadidőmben szívesen olvasok, zenélek, rajzolok, táncolok és túrázom. 🙂
Mócsy Miklós
matek, szabadidő
A BME-KJK közlekedésmérnök szakos hallgatója vagyok. Jelenleg a matek és a szabadidő munkacsoportokban tevénykedem. Szabad időmben programozgatok.
Nagy Kartal
matek, rendező
Nagy Kartalnak hívnak. Jelenleg elsőéves vagyok az ELTE matematika szakán. Idén először veszek részt a verseny szervezésében, ahol a matek munkacsoport tevékenykedem.
Pizág Levente
matek, szabadidő
Másodéves Mechatronika hallgató vagyok és idén másodjára segítek a Dürer verseny szervezésében, ahol főképp a háttérfeladatok lebonyolításában segédkezem.
Rakovszky Tibor
fizika
Idén júniusban végeztem az ELTE-n fizikus szakon, most pedig doktorandusz vagyok Drezdában. Immár ötödik éve veszek részt a Dürer szervezésében, ahol elsősorban a fizika feladatsorok táján tevékenykedem. Amikor éppen nem fizikával foglalkozom, nagyon szeretek utazni szerte a világban. Ezen kívül mindig legalább három könyvet olvasok egyszerre.
Román Dávid
informatika
BME Mérnök-informatikus hallgató vagyok. Ez a 2. évem szervezőként, előtte versenyzőként vettem részt a döntőkön. Hobbijaim a programozás, foci és a forma 1.
Szepessy Luca
matek, kisDürer
Elsőéves matekos vagyok az ELTE-n, így természetesen a matek munkacsoportban tevékenykedek, D és egy picit AB kategóriában. Korábban háromszor vettem részt versenyzőként a Düreren, és egyértelműen a kedvenc versenyem volt (már akkor is).:) Szabadidőmben futsalozni, kórusban énekelni, kézműveskedni, olvasni vagy matekozni szoktam.
Szűcs Gábor
főszervező
Szikszón születtem, és a Földesben végeztem. Az ELTE matematikus szakára jártam. Jelenleg tanítok. Stresszel, hogy kopaszodom, szerencsére ez a képen nem látszik. Van egy húgom, aki nagyon jó fej.
Szűcs Júlia
design, szabadidő
Gábor húga vagyok. Építészként végeztem és építészként is dolgozom még. A Dürer szépségéért vagyok felelős. Nekem még elég sok hajam van.
Šiška Dávid
kémia
Másodéves kémia BSc szakos hallgató vagyok az ELTE-n. Kémián belül főleg a szerves kémia érdekel, azon belül is a peptidek. Idén veszek részt először a Dürer versenyen. A fantasy világok rajongója vagyok, sorozatok és könyvek jöhetnek minden mennyiségben.
Tóthmérész Lilla
matek
Matematikusént dolgozom az ELTE-n. A Düreren főleg matematika feladatok gyűjtésében segítek. Szabadidőmben szívesen kirándulok vagy sportolok.
Träger Magdolna
matek, kisDürer
Matematika-fizika szakos tanárnak tanulok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Idén kapcsolódtam be a verseny szervezésébe. Ha van szabadidőm, akkor szeretek sütni, rajzolni, vagy bármi szépet alkotni.
Tüzes Dániel
fizika
A versenyen leginkább a fizika munkacsoportban tevékenykedem fizikus létem végett. Az egyik kedvenc programom a versenyen az akadályverseny. Szeretem a sportokat és nyitott vagyok az új kihívásokra. Javaslom mindenkinek, hogy beszélgessenek idegenekkel a versenyen, és tegyenek szert új ismerősökre.
Zsupanek Alexandra
szabadidő
Zsupanek Szandi vagyok. Befektetés-elemzést tanultam a Corvinuson, jelenleg strukturálóként dolgozom egy befektetési banknál. Ez lesz az első évem szervezőként, a szabadidős programok szervezésében és a matek feladatok javításában segítek. Szabadidőmben szívesen járok quiznightra, pilatesezem és süteményeket sütök 🙂
Korábbi szervezőink
Bányai Anett
Bányai Anettnek hívnak. A BME Msc-s biomérnök hallgatója vagyok. Szabadidőmben szeretek lovagolni és sorozatokat nézni.
Barabás Zoltán
Alkalmazott Matematikus MSc hallgató vagyok a BME-n. A versenyen leginkább a Matematika Munkacsoportot erősítem. A versenyen kívül a BME TTK Hallgatói Képviseletében tevékenykedem, mint alelnök.
Bersényi Ágoston
Tavaly végeztem a Műegyetemen vasútépítő mérnökként, azóta egy fővárosi tervezőirodában dolgozom. A feladataim elsősorban a verseny nem szakmai szervezéséhez kapcsolódnak, az újság főszerkesztősége mellett évek óta én felelek a Dürer-dollárokért is.
Czeller Ildi
Matematikusként végeztem az Eltén, azóta adatelemző - programozóként dolgozom az Emarsysnál.
Cs. Szabó Bence
A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán tanulok. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, futni és emberekkel ismerkedni.
Damásdi Gábor
Az ELTE matematikus mesterképzésén tanulok. Szabadidőmben szeretek társasjátékozni, olvasni és filmeket nézni. A Dürer verseny szervezésében 2013 óta veszek rész. Főleg a C és D kategória feladatinak készítésében és javításában szoktam segíteni.
Dobreff Árpád
A BME-re járok vegyészmérnöki képzésre, idéntől már MSc-sként. Dürerezni csak most kezdtem el, értelemszerűen a kémia munkacsoportban. A mérnöki tanulmányok mellett kínaiul is tanulok sokadik éve.
Fehér Áron
A győri Széchenyi István Egyetem járműmérnök hallgatója vagyok. Eddig versenyzőként vettem részt a versenyen, de annyira megtetszett, hogy visszajöttem a szervezésben is segíteni. Szabadidőmben extrém-sportolok, fotózok, utazok, amatőr filmeket készítek vagy ezeket kombinálom össze.
Fehér Zsombor
Harmadéves matematikus hallgató vagyok az ELTE-n, és harmadik éve segítem a matek munkacsoport munkáját. Az általam kitalált furfangos geometria feladatok, melyek kitűzésre kerülnek a Düreren, hírhedtek.
Geleji Borbála
Szeptember óta doktorandusz hallgató vagyok a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karán, így most már a tanulás mellett kutatással és oktatással is foglalkozom. Hatodik éve veszek részt a Düreren szervezőként, idén a szabadidő munkacsoport tagjaként. Hobbim az éneklés, a tánc és a futás.
Homonnay Bálint
Engem a Budapesen tanító matektanár gárda szervezett be a matekos munkacsoportba, amelybe már 4 éve belgolgozom. Ez lesz a második döntőm, mert nehéz elszabadulni a tanulmányaimtól, és nagyon várom már. Kiskoromban nyugdíjas akartam lenni.
Horváth Hilda Abigél
Középiskolában számtalan matek versenyen vettem részt, de szívemhez legközelebb a Dürer került. Háromszor voltam döntős, azaz utolsó évben már rutinosan vágtam neki a versenynek, ahol annyira jól éreztem magam, hogy úgy döntöttem, hogy nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, és majd az egyetemi éveim alatt is szeretnék bekapcsolódni a düreres életbe. Most kezdtem tanulmányaimat az ELTE matematika szakon, és a Düreren a matematika munkacsoport munkájába kapcsolódtam be, és munkámmal azt szeretném elérni, hogy a mindenkori versenyzők is olyan jól érezzék magukat a verseny alatt, mintahogy én is éreztem magam. Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, akik közül sokakat épp a versenyeken és szakkörökön ismertem meg. Szeretek még sportolni, különösen futni és teniszezni, valamint szívesen járok koncertekre, színházba és moziba is.
Jankó Zsuzsanna
Jankó Zsuzsanna vagyok, hamarosan matematikus PhD-val fogok rendelkezni, és emellett operációkutatást tanítok. Dürerezni csak most kezdtem el.
Kanyó László
A BME-n tanulok, idén szereztem meg itt a vegyészmérnök BSc diplomámat, és jelenleg a Műanyag- és száltechnológiai mérnök MSc képzést végzem. Kétszer versenyzőként vettem részt a Dürer versenyen, és idén negyedik éve már szervezőként tevékenykedek a kémia és szabadidő munkacsoportokban. Szabadidőmben szeretek egy adott szituációhoz illő szóviccet kitalálni és ezt minél több emberrel megosztani.
Kiss Viktor
Kiss Viktor vagyok, matematikus. Azon kívül, hogy évről évre megszervezem a döntő alatt megrendezett szervezői focit, a matek munkacsoportnak is a tagja vagyok.
Kolontári Péter
Pécsett jártam gimnáziumba. Kétszer vettem részt a Dürer döntőjén fizika kategóriában és ez lesz az első évem szervezőként. Jelenleg elsőéves vagyok a BME villamosmérnöki szakán. Szeretek utazni, de pénz hiányában videójátékozom, filmet és sorozatot nézek.
Könyves Zsófia
A BME-n vegyészmérnöki szakra járok. Ez az első év, hogy szervezőként veszek részt. Szabadidőmben balettozom, ill. szeretek olvasni.
Lenkovics Karolina
Lenkovics Karolina vagyok, harmadéves építész hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Két évig vettem részt a Düreren versenyzőként, most pedig a kreatív munkacsoportokban segédkezem. Szabadidőmben szeretek rajzolni és kártyázni.
Lentner Balázs
Lentner Balázs vagyok, másodéves nemzetközi gazdálkodás hallgató a Corvinuson. Most leszek először szervező, de versenyzőként már kétszer is jártam Miskolcon. Szabadidőmben szeretek újságot olvasni vagy sorozatot nézni.
Petrovszki Andrea
Petrovszki Andrea vagyok és jelenleg mesterképzéses pszichológia hallgató vagyok a PPKE-n. Ez az első Dürer versenyem szervezőként és a Szabadidő Munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben nagyon szeretek zenét hallgatni, olvasni és kötni.
Plaszkó Noel
Sziasztok! Plaszkó Noel vagyok. Ezéven kezdtem az ELTE-n, ha minden igaz, egyszer fizikus lehetek. Kétszer jutottam a Dürer döntőjébe. Idén próbáltam néhány egyszerű fizika feladatot kitűzni nektek. Szabadidőmben szívesen zongorázok.
Plesu Fruzsina
Harmadéves vegyészmérnök hallgató vagyok a BME-n. Szervezőként 3. éve tevékenykedek a Dürer Versenyen, de a versenyzést is volt szerencsém kipróbálni kétszer is. Szabadidőmet szeretem kirándulással és zenéléssel tölteni:)
Pozsonyi Enikő
Matematikát és biológiát tanítok a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és KSZKI-ban. 2014 óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a matek munkacsoportban. Szabadidőmben szeretek élőhelykezelő táborokba járni, kirándulni, kertészkedni, olvasni és matek feladatokat megoldani.
Prikler Gergő
Prikler Gergőnek hívnak. A BME MSc-s Gyógyszervegyészmérnök hallgatója vagyok. Most először veszek részt a verseny szervezésében. Szeretek sportolni, az elmúlt években leginkább a gördeszkázás és a falmászás fogott meg.
Szabó-Simon Anna Dorottya
Az ELTE-n végeztem, alkalmazott matematikus BSc-n, jelenleg az EIT Digitalnál tanulok Security & Privacyt. Az idei Dürer lesz a harmadik, amin szervezőként veszek részt. Szabadidőmben futok, kötök, varrok, fantasyt olvasok.
Szabó-Simon Márk
Mechatronikai mérnök BSc-n majd az EIT Security & Privacy Master-en végeztem. Jelenleg a Deloitte-nál dolgozok etikus hackerként. Szabadidőmben robotot építek, programozok és futok.
Szedlák Máté
Éppen tizedik éve van közöm a versenyhez. A verseny BME-s szárnyát erősítem. Egyébként jelenleg építőmérnökként dolgozok, szabadidőmben pedig az újlatin nyelvek megszállottja vagyok.
Timár Paula
A Dürer döntők a gimis éveim szép pillanatait adták, ezért hálás vagyok. Szeretném ezt visszaadni. Továbbra is ilyen jó hangulatú, kedves, közvetlen verseny legyen, és a tanulás mellett a szórakozás nem veszik ám el a Düreren.
Ujváry Szilvi
Az ELTE elsőéves matematika szakos hallgatója vagyok. Versenyzőként kétszer voltam a Düreren, szervezőként ez az első évem, és a matek munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben szeretek zongorázni, zenét hallgatni és filozófiai műveket olvasni.
Varga Tímea
Varga Tímea vagyok, már harmadik éve az ELTE Tanítóképzőre járok. Idén először veszek részt a Dürer szervezésében. Szabadidőmben szeretek teniszezni, olvasni és kórusban énekelni.