Szervezői arcképcsarnok

Jelenlegi szervezőink
Beke Sámuel
kémia mcs vezető

Samu vagyok, végzős orvostanhallgató a Semmelweis Egyetemen és Dürer szervező 2017 óta. Jelenleg a kémia munkacsoportban tevékenykedem, melynek 2020 szeptembere óta vagyok a vezetője. Szabadidőmet kerékpáros edzéssel és a macskám alázatos szolgálatával töltöm.

Bacsó András
kémia, vén
Bacsó András vagyok, a Dürer Versenyen a Kémia Munkacsoportban tevékenykedem, egyébként borászként dolgozom Tokaj-Hegyalján. Kikapcsolódásként szívesen olvasok illetve járom a természetet gyalog, biciklivel vagy kenuval.
Békési Ábel
fizika

Békési Ábel vagyok, jelenleg harmadéves villamosmérnök hallgató a BME-n, a Düreren a Fizika Munkacsoport tagja.
Szabadidőmben rengeteget túrázom, néptáncolok illetve gitározom. Hajlamos vagyok szóviccekkel kiégetni embereket, de most már nem mondhatjátok, hogy nem szóltam előre!

Bodolai Előd
matek
A miskolci Földes Ferenc Gimnázium végzős diákja vagyok. 7. osztály óta dürerezem, idén másodszor veszek részt a szervezésben (főleg az A és B kategóriáknál segédkezem). Szabadidőmben biciklizem, túrázom, olvasok vagy éppen várom az érettségit.
Bodroghy Kristóf
Kémia
Idén kezdtem a BME vegyészmérnöki karán. Diákként két alkalommal is király élményekkel gazdagodtam a Düreren, most szervezőként próbálok hozzátenni valamicskét. Szabadidőmet szívesen töltöm a yachtomon egy pohár száraz pezsgő társaságában...szóval sportolok, zenét hallgatok, ökörködök a haverokkal. Offtopic: van egy egerem, a neve Kriszti, és nagyon boldog.
Csepregi-Horváth Zsófia
kisDürer, rendező

Matematika-informatika tanárként végeztem 2020-ban az ELTE-n. 2014 óta veszek részt a Dürer verseny szervezésében, ahol főleg irányítom a szervezést, illetve felelek a KisDürerért. Szabadidőmben szívesen olvasok, énekelek, zenélek vagy néptáncolok, kézműveskedek. Sőt ha időm engedi, akkor a kisebb gyerekeknek néptánc próbát is tartok (no persze nem egyedül) :).

Csilling Tamás
informatika mcs vezető

Sokadéves mérnökinformatika hallgató vagyok a BME-n, ugyanennyi ideje Dürer szervező is. Korábban versenyzőként is részt vettem a versenyen, kedvenc szórakozásom kétes üzleteket kötni. Ha bármi komolyat mondanék, vedd biztosra, hogy csak viccelek.

Dankowsky Zorka
matek, szabadidő

Matematika és ének szakos tanár vagyok. A Dürer szervezésbe 2019-ben csöppentem bele, és azóta lelkesen veszek részt a matek és főként a szabadidős programok kitalálásában, levezénylésében. Szabadidőmben szeretek társasozni, falat mászni, kirándulni és olvasni. És nagyon szeretnék egy kiskutyát!

Doszpoth Viktória

Viki vagyok, az ELTE kémián kezdtem idén. Gimis éveimben többször részt vettem a Düreren, és nagyon tetszett, szóval jelentkeztem szervezőnek. Nagyon szeretek túrázni, fotózni, sorozat maratonokat tartani és a művészet se áll messze tőlem.

Döbröntei Dávid Bence
matek

Az ELTE matematika szakán végeztem, jelenleg a biztosítási és pénzügyi matematika mesterképzésben tanulok, így értelemszerűen a matek munkacsoportban tevékenykedem. Ezen belül főleg a D kategóriával foglalkozom. Szabadidőmben zenélek, klarinéton jászom, sakkozom.

Dömölki Bori
kémia

Bori vagyok, másodéves vegyész mesterszakos hallgató, ötödik éve szervező. Én vagyok a versenyzőkkel való kommunikáció felelőse és a rezidens boszorkány.

Farkas Ádám László
fizika, vén
Farkas Ádám vagyok, fizikus. Középiskolásként számtalan matek, fizika és kémia versenyen vettem részt. A Dürer verseny létrehozásával egy olyan versenyt/hétvégét szeretnék szervezni, melyen korábban én is szívesen részt vettem volna. Ez nem csak a szakmai, de a szabadidős programok esetén is komoly kihívásokat támaszt elénk. A versennyel kapcsolatos minden észrevételt, kérdést, javaslatot szívesen várok, hogy jövőre még jobb versenyt szervezhessünk!
Fridrik Richárd
matek
Fridrik Richárd vagyok, az SZTE-n végeztem matematika-fizika tanárként. Jelenleg magántanítással és tehetséggondozással foglalkozom. Szeretek mindenhová bekapcsolódni, ahol ügyes és érdeklődő diákokkal lehet együtt dolgozni, foglalkozni. A matek munkacsoport, C kategóriájában tevékenykedem.
Füredi Erik
matek

Erik vagyok, másodéves matematika alapszakos hallgató az ELTE-n. Második évben vagyok a matek munkacsoport tagja. Szeretek túrázni, olvasni és sakkozni.

Giricz Márton
kémia
A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karának, vagyok harmadéves állatorvos hallgatója. Két éven keresztül versenyzőként, idén harmadik alkalommal pedig szervezőként veszek részt a versenyen, leginkább a kémia munkacsoport munkájában. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben.
Glück Kriszti
fizika, szabadidő

Kriszti vagyok, harmadik éve szervező, és ugyanennyi ideje erősítjük egymást az ELTE földtudományi szak meteorológia specializációjával. De nem, nem tudom, hogy milyen idő lesz holnap és de, esküszöm, hogy fogok csinálni valami hasznosat is az életemben. Kedvenc időtöltéseim (szarkasztikus megjegyzések tétele mellett) a röpizés, a kirándulás és a társasozás.

Győrffy Ágoston
matek

Közgazdaságtant tanulok a Corvinuson, de mindenki nyugodjon meg, nem csak alibiegyetemre járok, az ELTE-n is csinálom a Matek alapképzést. A Düreren versenyzőként kétszer is nyertem az E+ kategóriában, azóta pedig matematika munkacsoportos szervezőként tevékenykedem. Szabadidőm legnagyobb részét focizással és sakkozással töltöm.

Hegedűs Dániel
matek

 Daninak hívnak, a matek munkacsoportban tevékenykedem: D kategória felelős vagyok és a KisDürer döntőjéért is felelek. Gyöngyösről származom, a budapesti Fazekasban végeztem, jelenleg másodéves hallgató vagyok az ELTE matek szakán. Különösen érdekel a biológiában alkalmazott matematika. Diákként is rendszeres résztvevője voltam a Dürernek, most is nagyon várom a döntőket, remélem találkozunk!

Hegyi Zoltán
kémia
Másodéves Bsc-s biomérnök hallgató vagyok a BME-n. A Dürer versenyt korábbról ismerem, középiskolás végzősként részt vettem egyszer rajta a kémia verseny részében. Szervezői tevékenységemet idén kezdem el.
Horváth Attila
kémia
A BME vegyészmérnök MSc-s hallgatója vagyok, idén végeztem az alapképzéssel. Gimnáziumi tanulmányaim alatt ismertem meg a Dürer Versenyt, az egyetemi tanulmányaim alatt pedig szervezőként vittem tovább a vereseny hagyományait. Ez lesz a harmadik évem szervezőként, a kémia kategóriában fogok elsősorban tevékenykedni. Szabadidőmben szeretek túrázni, fényképezni és utazni.
Horváth Áron
matek

Horváth Áron vagyok, az ELTE matematika szakán vagyok elsőéves hallgató. Idén először veszek részt a verseny szervezésében, a matematika munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben szívesen olvasok és kerékpározom.

Horváth Hanga
szabadidő, rendező

A Semmelweis Egyetem végzős orvostanhallgatója vagyok és idén már hetedik alkalommal Dürer-szervező. Korábban versenyeztem is, kémia kategóriában. Jelenleg a verseny gördülékeny lebonyolításáért, illetve a szabadidős programok szervezéséért felelek. Amikor időm engedi, olvasni és sportolni szeretek. Kedvenc könyvem szinte mindig amit éppen olvasok, kedvenc sportom a tájfutás.

Hujter Bálint
matek, vén

A budapesti Fazekas Gimnáziumban tanítok matekot. Egy bő évtizeden át voltam aktív Dürer-szervező, de első kislányom születése óta már csak a háttérből, vénként segítem a szervezők munkáját, illetve a versenyhez lazán kapcsolódó projektekben veszek részt.

Imolay András
matek

Az ELTE matematika szakán tanulok már ötödik éve, terv szerint idén szerzem meg a mester diplomámat. Én felelek a Dürer matek munkacsoport szakmai részéért. Szabadidőmben nagyon szeretek focizni, könyveket olvasni és társasjátékozni.

Jankó Zsuzsanna

Matematikus PhD-t szereztem az ELTE-n, és most a Corvinuson tanítok. Középiskolás koromban igyekeztem minden lehetséges matekversenyen részt venni.

Juhász Márk Hunor

Marci vagyok, elsőéves az ELTE matekon. Versenyzőként mindig nagyon jó élmény volt számomra a Dürer, így idén szervezőként csatlakoztam a fizika munkacsoporba. Szabadidőmben barátokkal vagyok, filmezek és alszok.

Kalocsai Zoltán
matek

Első éves matematika alapszakos hallgató vagyok. Első éve vagyok Dürer szervező.
Szeretek biciklizni, teniszezni, szeretem a kaktuszokat és persze a matekot.

Kempf Alex
matek

Kempf Alex vagyok, az ELTE matematika szakán vagyok elsőéves hallgató. Idén először veszek részt a verseny szervezésében, az E munkacsoportban tevékenykedem. Nullához konvergáló szabadidőmben rendszerint tovább agyalok egy a "munkaidőm"-ben még meg nem oldott feladaton.

Kiss Tamás
informatika
Mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n, valamint 1 évig vezettem a Schönherz Zoltán Kollégiumban működő Kollégiumi Számítástechnikai Kört. A verseny informatikai hátterét biztosítom, ezenkívül részt veszek a fizika és a szabadidő munkacsoport munkájában is. Szabadidőmben szeretek pihenni, gitározni és főzni.
Kis Dávid
kémia, szabadidő
Kis Dávid vagyok, elsőéves vegyészmérnök hallgató a Műszaki Egyetemen. Már többször voltam versenyző a Düreren, idén vagyok először szervező. A kémia- és a szabadidő munkacsoportban tevékenykedem. A szabadidőmben szívesen olvasok, társasozok, nagy hobbim a fényképezés is
Kocsis Anett
matek

Nem szerencse, de nevem nem eszperente, s felfednem ezen helyen nem lehet. Egyetemem ELTE, erre egy meg egy meg egy esztendeje megyek. Eme versenyen nevelkedtem: egy meg egy meg egyszer mentem keletre (nem Egerbe, de mellette), s felcseperedve szervezem egy meg egy meg egy esztendeje. Megsejtheted, vezetek embereket, melyek E-seknek szerveznek versenyt. Mely esetben nem ezt teszem, s nem egyetemen leledzek, meglelsz engem egy hegyen, esetleg eledelt teremtek, tekerek, chess-ben megverlek. Kedves nekem gyerekekkel lennem (s ezeket nevelnem), ezt fentebb meglesheted.

Kocsis Beáta
szabadidő, vén
A Düreren már sokszor megfordultam versenyzőként és szervezőként egyaránt. Egyetemi éveimet a Corvinuson töltöttem,  jelenleg pedig a Magyar Nemzeti Banknál dolgozom. Szabadidőmben szívesen olvasok, társasozom és túrázom.
Kovács Bence
matek

ELTE matematika szakos hallgató vagyok. Idén csatlakoztam a Dürer szervezéséhez, mely során a matek és a szabadidő munkacsoportot igyekszem segíteni. Főbb érdeklődési területem a konvex geometria, de szabadidőmben imádok sportolni és társasjátékozni.

Kovács Benedek
matek mcs vezető, főfelelős

Benedek vagyok, a Düreren a matek munkacsoport adminisztratív vezetője és a versenyzői adatok fő kezelője. Doktoranduszként a fő kutatási témám az extremális gráfelmélet, és szabadidőmben szeretek rejtvényeket fejteni, logikai játékokkal játszani és matekversenyeket, -táborokat szervezni.

Kövér Blanka
matek

Blanka vagyok, jelenleg másodéves matek alapszakon az ELTE-n. Idén
első alkalommal veszek részt a Dürer döntőjén, már kíváncsian várom.
Szabadidőmben szeretek olvasni, sétálni és zenélni.

Lenger Dániel
matek, vén

A képen látható jóképű úriember általában törülközőt visel, illetve a verseny ideje alatt düreres pólót. Tapasztalatunk alapján nem csinál semmit, mégis ott van mindenhol. Kérjük, ha felismeri a képen látható személyt, értesítse a hatóságokat.

Lővi Vilmos
kémia, vén

A BME-n végeztem műanyag- és száltechnológiai mérnökként. 2014 vége óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a kémia és a szabadidő munkacsoportot erősítem. Szabadidőmben olvasom, filmeket nézek és túrázni szoktam.

Lukács Lilla Réka
matek, design
Idén kezdtem tanulmányaimat a BME Építészmérnöki karán. Négyszer vettem részt a Düreren versenyzőként matek kategóriában, szervezőként viszont most először. Legtöbbet a verseny arculatával foglalkozom, de a matek szervezésbe és a szabadidős programok tervezésébe is besegítek. Szabadidőmben szívesen olvasok, zenélek, rajzolok, táncolok és túrázom. 🙂
Merza Rolad
Roli vagyok, az ELTE kémia alapszakának elsőéves hallgatója. Az utóbbi három évben versenyzőként, idén pedig szervezőként veszek részt az eseményeken. Szabadidőmben szeretek fotózni és zenét hallgatni.
Mohay Lili Veronika
matek

Lili vagyok, elsőéves hallgató az ELTE matek szakán. A budapesti Árpád Gimnáziumban végeztem. Négy éven át részt vettem a Dürer versenyen, így nagyon várom az idei fordulókat. Minden nehézség ellenére kitartok amellett az elhatározásom mellett, hogy egyetem után matektanár legyek.:) Szabadidőmben mindenfélét csinálok (rajzolás, horgolás, mini bútorkészítés, stb.), de szeretek olvasni és könyvet írni is.

Mócsy Miklós
matek, szabadidő
A BME-KJK közlekedésmérnök szakos hallgatója vagyok. Jelenleg a matek és a szabadidő munkacsoportokban tevénykedem. Szabad időmben programozgatok.
Nagy Kartal
matek, rendező
Nagy Kartalnak hívnak. Jelenleg elsőéves vagyok az ELTE matematika doktori iskolában. 2016 óta veszek részt a verseny szervezésében, ahol a matek munkacsoportban és rendezőként tevékenykedem.
Osztényi József
matek, szabadidő

Jóska vagyok, jelenleg másodéves vagyok az ELTE matek szakján. Egyetem előtti években lelkes versenyzőként vettem részt a Düreren, azóta szervező vagyok. Szabadidőmben szeretek kerékpározni, túrázni és társasjátékozni.

Paróczi Orsi
logisztika, matek

Orsi vagyok, az ELTE matematika alapszakán harmadéves és Dürert is harmadik éve szervezek. Főleg a verseny logisztikájával foglalkozom, de igyekszem a matek munkacsoportban is segíteni, ahol tudok. Szeretek részt venni lelkes, tehetséges diákokért alkotott programok szervezésében. Szabadidőmet leginkább a természetben töltöm.

Pizág Levente
matek, szabadidő
Másodéves Mechatronika hallgató vagyok és idén másodjára segítek a Dürer verseny szervezésében, ahol főképp a háttérfeladatok lebonyolításában segédkezem.
Rakovszky Tibor
fizika
Idén júniusban végeztem az ELTE-n fizikus szakon, most pedig doktorandusz vagyok Drezdában. Immár ötödik éve veszek részt a Dürer szervezésében, ahol elsősorban a fizika feladatsorok táján tevékenykedem. Amikor éppen nem fizikával foglalkozom, nagyon szeretek utazni szerte a világban. Ezen kívül mindig legalább három könyvet olvasok egyszerre.
Román Dávid
informatika
BME Mérnök-informatikus hallgató vagyok. Ez a 2. évem szervezőként, előtte versenyzőként vettem részt a döntőkön. Hobbijaim a programozás, foci és a forma 1.
Šiška Dávid
kémia

Másodéves vegyész mesterszakos hallgató vagyok az ELTE-n, továbbá peptidkémiás tanonc, óraadó tanár és a kémiás csapat tagja, valamint a fantasy világok szerelmese. Emellett amatőr színészkedéssel és (társas)táncokkal is szívesen ismerkedem.

Szabó Vencel
fizika

Szabó Vencel vagyok, az ELTE fizika szakának elsőéves hallgatója, ebben az évben veszek részt először a szervezésben. Kikapcsolódásként szívesen fuvolázom, kirándulok vagy olvasok (főként kalandregényeket), de ha időm engedi, társasjátékozni is szoktam.

Szepessy Luca
matek, kisDürer

Matematikát tanulok az ELTE-n, a Düreren pedig az A kategóriáért felelek, illetve próbálom minél többször megszerezni Marvint. Szervező 2018 óta vagyok, de 2015 óta ez a kedvenc versenyem. Szabadidőmben éppen néptáncolni, futni, bullet journalt rajzolgatni, olvasni vagy kórusban énekelni szoktam, de ezek gyakran cserélődnek, ugyanis ha tehetném, jóval több hobbit űznék egyszerre.

Szepessy Sára
matek

Sára vagyok, matekot tanulok az ELTE-n. Bár 2018-ban voltam először a versenyen, már 2015 óta vártam, hogy részt vehessek egy igazi Dürer döntőn. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a balettozás és a cicasimogatás.

Szűcs Gábor
főszervező
Szikszón születtem, és a Földesben végeztem. Az ELTE matematikus szakára jártam. Jelenleg tanítok. Stresszel, hogy kopaszodom, szerencsére ez a képen nem látszik. Van egy húgom, aki nagyon jó fej.
Szűcs Júlia
design, szabadidő
Gábor húga vagyok. Építészként végeztem és építészként is dolgozom még. A Dürer szépségéért vagyok felelős. Nekem még elég sok hajam van.
Tóthmérész Lilla
matek
Matematikusént dolgozom az ELTE-n. A Düreren főleg matematika feladatok gyűjtésében segítek. Szabadidőmben szívesen kirándulok vagy sportolok.
Träger Magdolna
matek, kisDürer
Matematika-fizika szakos tanárnak tanulok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Idén kapcsolódtam be a verseny szervezésébe. Ha van szabadidőm, akkor szeretek sütni, rajzolni, vagy bármi szépet alkotni.
Tüzes Dániel
fizika
A versenyen leginkább a fizika munkacsoportban tevékenykedem fizikus létem végett. Az egyik kedvenc programom a versenyen az akadályverseny. Szeretem a sportokat és nyitott vagyok az új kihívásokra. Javaslom mindenkinek, hogy beszélgessenek idegenekkel a versenyen, és tegyenek szert új ismerősökre.
Varga Luca Borbála
szabadidő

Lucának hívnak, első éves matekszakos hallgató vagyok az ELTE-n. Van 6 kutyánk, bármilyen élethelyzetre tudok mondani egy Jóbarátok-idézetet, és egy mocsarazásra bármikor kapható vagyok. Már várom a döntőt, ott tali!

Várkonyi Zsombor
matek

Zsombor vagyok, második éve szervezek Dürert, előtte sokszor voltam versenyző, az egyik kedvenc versenyem. Jelenleg az ELTE-n tanulok matekot, itt is másodéves vagyok. Szabadidőmben nagyon szeretek mindenféle sportot űzni és társasjátékozni, kedvencem a Mars Terraformálása.

Wéber Márton
kémia, szabadidő
Marci vagyok, a BME gyógyszervegyészmérnök hallgatója. Én felelek az Ajtósi Hírmondóért, valamint a különösen nehéz kémiafeladatokért is engem kell hibáztatni! Ha a döntőn valamiért rám van szükséged, keresd a tekinteteddel az acélbetétes bakancsban flangáló rocker fiatalt!
 
Zsupanek Alexandra
szabadidő
Zsupanek Szandi vagyok. Befektetés-elemzést tanultam a Corvinuson, jelenleg strukturálóként dolgozom egy befektetési banknál. Ez lesz az első évem szervezőként, a szabadidős programok szervezésében és a matek feladatok javításában segítek. Szabadidőmben szívesen járok quiznightra, pilatesezem és süteményeket sütök 🙂
Korábbi szervezőink
Bányai Anett
Bányai Anettnek hívnak. A BME Msc-s biomérnök hallgatója vagyok. Szabadidőmben szeretek lovagolni és sorozatokat nézni.
Barabás Zoltán
Alkalmazott Matematikus MSc hallgató vagyok a BME-n. A versenyen leginkább a Matematika Munkacsoportot erősítem. A versenyen kívül a BME TTK Hallgatói Képviseletében tevékenykedem, mint alelnök.
Bersényi Ágoston
Tavaly végeztem a Műegyetemen vasútépítő mérnökként, azóta egy fővárosi tervezőirodában dolgozom. A feladataim elsősorban a verseny nem szakmai szervezéséhez kapcsolódnak, az újság főszerkesztősége mellett évek óta én felelek a Dürer-dollárokért is.
Czeller Ildi
Matematikusként végeztem az Eltén, azóta adatelemző - programozóként dolgozom az Emarsysnál.
Cs. Szabó Bence
A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán tanulok. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, futni és emberekkel ismerkedni.
Damásdi Gábor
Az ELTE matematikus mesterképzésén tanulok. Szabadidőmben szeretek társasjátékozni, olvasni és filmeket nézni. A Dürer verseny szervezésében 2013 óta veszek rész. Főleg a C és D kategória feladatinak készítésében és javításában szoktam segíteni.
Dobreff Árpád
A BME-re járok vegyészmérnöki képzésre, idéntől már MSc-sként. Dürerezni csak most kezdtem el, értelemszerűen a kémia munkacsoportban. A mérnöki tanulmányok mellett kínaiul is tanulok sokadik éve.
Fehér Áron
A győri Széchenyi István Egyetem járműmérnök hallgatója vagyok. Eddig versenyzőként vettem részt a versenyen, de annyira megtetszett, hogy visszajöttem a szervezésben is segíteni. Szabadidőmben extrém-sportolok, fotózok, utazok, amatőr filmeket készítek vagy ezeket kombinálom össze.
Fehér Zsombor
Harmadéves matematikus hallgató vagyok az ELTE-n, és harmadik éve segítem a matek munkacsoport munkáját. Az általam kitalált furfangos geometria feladatok, melyek kitűzésre kerülnek a Düreren, hírhedtek.
Geleji Borbála
Szeptember óta doktorandusz hallgató vagyok a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karán, így most már a tanulás mellett kutatással és oktatással is foglalkozom. Hatodik éve veszek részt a Düreren szervezőként, idén a szabadidő munkacsoport tagjaként. Hobbim az éneklés, a tánc és a futás.
Homonnay Bálint
Engem a Budapesen tanító matektanár gárda szervezett be a matekos munkacsoportba, amelybe már 4 éve belgolgozom. Ez lesz a második döntőm, mert nehéz elszabadulni a tanulmányaimtól, és nagyon várom már. Kiskoromban nyugdíjas akartam lenni.
Horváth Hilda Abigél
Középiskolában számtalan matek versenyen vettem részt, de szívemhez legközelebb a Dürer került. Háromszor voltam döntős, azaz utolsó évben már rutinosan vágtam neki a versenynek, ahol annyira jól éreztem magam, hogy úgy döntöttem, hogy nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, és majd az egyetemi éveim alatt is szeretnék bekapcsolódni a düreres életbe. Most kezdtem tanulmányaimat az ELTE matematika szakon, és a Düreren a matematika munkacsoport munkájába kapcsolódtam be, és munkámmal azt szeretném elérni, hogy a mindenkori versenyzők is olyan jól érezzék magukat a verseny alatt, mintahogy én is éreztem magam. Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, akik közül sokakat épp a versenyeken és szakkörökön ismertem meg. Szeretek még sportolni, különösen futni és teniszezni, valamint szívesen járok koncertekre, színházba és moziba is.
Jankó Zsuzsanna

Matematikus PhD-t szereztem az ELTE-n, és most a Corvinuson tanítok. Középiskolás koromban igyekeztem minden lehetséges matekversenyen részt venni. 

Kanyó László
A BME-n tanulok, idén szereztem meg itt a vegyészmérnök BSc diplomámat, és jelenleg a Műanyag- és száltechnológiai mérnök MSc képzést végzem. Kétszer versenyzőként vettem részt a Dürer versenyen, és idén negyedik éve már szervezőként tevékenykedek a kémia és szabadidő munkacsoportokban. Szabadidőmben szeretek egy adott szituációhoz illő szóviccet kitalálni és ezt minél több emberrel megosztani.
Kiss Viktor
Kiss Viktor vagyok, matematikus. Azon kívül, hogy évről évre megszervezem a döntő alatt megrendezett szervezői focit, a matek munkacsoportnak is a tagja vagyok.
Kolontári Péter
Pécsett jártam gimnáziumba. Kétszer vettem részt a Dürer döntőjén fizika kategóriában és ez lesz az első évem szervezőként. Jelenleg elsőéves vagyok a BME villamosmérnöki szakán. Szeretek utazni, de pénz hiányában videójátékozom, filmet és sorozatot nézek.
Könyves Zsófia
A BME-n vegyészmérnöki szakra járok. Ez az első év, hogy szervezőként veszek részt. Szabadidőmben balettozom, ill. szeretek olvasni.
Lenkovics Karolina
Lenkovics Karolina vagyok, harmadéves építész hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Két évig vettem részt a Düreren versenyzőként, most pedig a kreatív munkacsoportokban segédkezem. Szabadidőmben szeretek rajzolni és kártyázni.
Lentner Balázs
Lentner Balázs vagyok, másodéves nemzetközi gazdálkodás hallgató a Corvinuson. Most leszek először szervező, de versenyzőként már kétszer is jártam Miskolcon. Szabadidőmben szeretek újságot olvasni vagy sorozatot nézni.
Petrovszki Andrea
Petrovszki Andrea vagyok és jelenleg mesterképzéses pszichológia hallgató vagyok a PPKE-n. Ez az első Dürer versenyem szervezőként és a Szabadidő Munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben nagyon szeretek zenét hallgatni, olvasni és kötni.
Plaszkó Noel
Sziasztok! Plaszkó Noel vagyok. Ezéven kezdtem az ELTE-n, ha minden igaz, egyszer fizikus lehetek. Kétszer jutottam a Dürer döntőjébe. Idén próbáltam néhány egyszerű fizika feladatot kitűzni nektek. Szabadidőmben szívesen zongorázok.
Plesu Fruzsina
Harmadéves vegyészmérnök hallgató vagyok a BME-n. Szervezőként 3. éve tevékenykedek a Dürer Versenyen, de a versenyzést is volt szerencsém kipróbálni kétszer is. Szabadidőmet szeretem kirándulással és zenéléssel tölteni:)
Pozsonyi Enikő
Matematikát és biológiát tanítok a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és KSZKI-ban. 2014 óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a matek munkacsoportban. Szabadidőmben szeretek élőhelykezelő táborokba járni, kirándulni, kertészkedni, olvasni és matek feladatokat megoldani.
Prikler Gergő
Prikler Gergőnek hívnak. A BME MSc-s Gyógyszervegyészmérnök hallgatója vagyok. Most először veszek részt a verseny szervezésében. Szeretek sportolni, az elmúlt években leginkább a gördeszkázás és a falmászás fogott meg.
Szabó-Simon Anna Dorottya
Az ELTE-n végeztem, alkalmazott matematikus BSc-n, jelenleg az EIT Digitalnál tanulok Security & Privacyt. Az idei Dürer lesz a harmadik, amin szervezőként veszek részt. Szabadidőmben futok, kötök, varrok, fantasyt olvasok.
Szabó-Simon Márk
Mechatronikai mérnök BSc-n majd az EIT Security & Privacy Master-en végeztem. Jelenleg a Deloitte-nál dolgozok etikus hackerként. Szabadidőmben robotot építek, programozok és futok.
Szedlák Máté
Éppen tizedik éve van közöm a versenyhez. A verseny BME-s szárnyát erősítem. Egyébként jelenleg építőmérnökként dolgozok, szabadidőmben pedig az újlatin nyelvek megszállottja vagyok.
Timár Paula
A Dürer döntők a gimis éveim szép pillanatait adták, ezért hálás vagyok. Szeretném ezt visszaadni. Továbbra is ilyen jó hangulatú, kedves, közvetlen verseny legyen, és a tanulás mellett a szórakozás nem veszik ám el a Düreren.
Ujváry Szilvi
Az ELTE elsőéves matematika szakos hallgatója vagyok. Versenyzőként kétszer voltam a Düreren, szervezőként ez az első évem, és a matek munkacsoportban tevékenykedem. Szabadidőmben szeretek zongorázni, zenét hallgatni és filozófiai műveket olvasni.
Varga Tímea
Varga Tímea vagyok, már harmadik éve az ELTE Tanítóképzőre járok. Idén először veszek részt a Dürer szervezésében. Szabadidőmben szeretek teniszezni, olvasni és kórusban énekelni.