Szervezői arcképcsarnok

Bacsó András
Bacsó András vagyok, papíron másodéves Phd hallgató az ELTE Kémia Doktori Iskolájában. Valójában jelenleg Spanyolországban dolgozom egy borászatban. Én vagyok a Kémia Munkacsoport vezetője. Tanulmányaim mellett szívesen járom a természetet gyalog, biciklivel vagy kenuval.
Bányai Anett
Bányai Anettnek hívnak. A BME Msc-s biomérnök hallgatója vagyok. Szervezőként az idei lesz a 2. évem. Szabadidőmben szeretek lovagolni és sorozatokat nézni.
Barabás Zoltán
Alkalmazott Matematikus MSc hallgató vagyok a BME-n. Idén negyedik éve vagyok szervező a versenyen. A versenyen leginkább a Matematika Munkacsoportot erősítem. A versenyen kívül a BME TTK Hallgatói Képviseletében tevékenykedem, mint alelnök.
Bersényi Ágoston
Tavaly végeztem a Műegyetemen vasútépítő mérnökként, azóta egy fővárosi tervezőirodában dolgozom. Az idei már a 6. Dürer-döntő, amelyen szervezőként részt veszek. A feladataim elsősorban a verseny nem szakmai szervezéséhez kapcsolódnak, az újság főszerkesztősége mellett évek óta én felelek a Dürer-dollárokért is.
Bodolai Előd
A miskolci Földes Ferenc Gimnázium végzős diákja vagyok. 7. osztály óta dürerezem, idén másodszor veszek részt a szervezésben (főleg az A és B kategóriáknál segédkezem). Szabadidőmben biciklizem, túrázom, olvasok vagy éppen várom az érettségit.
Bodroghy Kristóf
Idén kezdtem a BME vegyészmérnöki karán. Diákként két alkalommal is király élményekkel gazdagodtam a Düreren, most szervezőként próbálok hozzátenni valamicskét. Szabadidőmet szívesen töltöm a yachtomon egy pohár száraz pezsgő társaságában...szóval sportolok, zenét hallgatok, ökörködök a haverokkal. Offtopic: van egy egerem, a neve Kriszti, és nagyon boldog.
Csepregi-Horváth Zsófia
Matematika-informatika tanárnak tanulok az ELTE-n. Az idei verseny a negyedik Dürerem, idén én felelek az A és B kategóriáért. Szabadidőmben szívesen olvasok, énekelek, zenélek vagy néptáncolok, kézműveskedek.
Czeller Ildi
5. éve vagyok szervező, idén én vezetem a matek munkacsoportot. Matematikusként végeztem az Eltén, jelenleg adatelemző - programozóként dolgozom.
Csilling Tamás
Másodéves Mechatronka hallgató vagyok a BME-n, korábban versenyzőként, idé pedig már másodszorra is szervezőként vagyok jelen a versenyen.
Cs.Szabó Bence
A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán tanulok másodéves hallgatóként. Idén lesz a második döntőm szervezőként. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, futni és emberekkel ismerkedni.
Damásdi Gábor
Az ELTE matematikus mesterképzésén tanulok. Szabadidőmben szeretek társasjátékozni, olvasni és filmeket nézni. A Dürer verseny szervezésében 2013 óta veszek rész. Főleg a C és D kategória feladatinak készítésében és javításában szoktam segíteni.
Dobreff Árpád
A BME-re járok vegyészmérnöki képzésre, idéntől már MSc-sként. Dürerezni csak most kezdtem el, értelemszerűen a kémia munkacsoportban. A mérnöki tanulmányok mellett kínaiul is tanulok sokadik éve.
Döbröntei Dávid
Pápáról, a Türr István Gimnáziumból jöttem. A matek munkacsoportban segédkezem. Ez az első Dürer döntőm úgyhogy nagyon izgulok. 🙂
Farkas Ádám László
Farkas Ádám vagyok, fizikus. Középiskolásként számtalan matek, fizika és kémia versenyen vettem részt. A Dürer verseny létrehozásával egy olyan versenyt/hétvégét szeretnék szervezni, melyen korábban én is szívesen részt vettem volna. Ez nem csak a szakmai, de a szabadidős programok esetén is komoly kihívásokat támaszt elénk. A versennyel kapcsolatos minden észrevételt, kérdést, javaslatot szívesen várok, hogy jövőre még jobb versenyt szervezhessünk!
Fehér Áron
A győri Széchenyi István Egyetem járműmérnök hallgatója vagyok. Eddig versenyzőként vettem részt a versenyen, de annyira megtetszett, hogy visszajöttem a szervezésben is segíteni. Szabadidőmben extrém-sportolok, fotózok, utazok, amatőr filmeket készítek vagy ezeket kombinálom össze.
Fehér Zsombor
ELTE, matek szak. Új szervezőként a matek feladatsorok összeállításában segítek. Szabadidőmben szeretek például mozgó papírszerkezeteket összeállítani.
Geleji Borbála
Szeptember óta doktorandusz hallgató vagyok a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karán, így most már a tanulás mellett kutatással és oktatással is foglalkozom. Hatodik éve veszek részt a Düreren szervezőként, idén a szabadidő munkacsoport tagjaként. Hobbim az éneklés, a tánc és a futás.
Giricz Márton
A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karának, vagyok harmadéves állatorvos hallgatója. Két éven keresztül versenyzőként, idén harmadik alkalommal pedig szervezőként veszek részt a versenyen, leginkább a kémia munkacsoport munkájában. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben.
Hegyi Zoltán
Másodéves Bsc-s biomérnök hallgató vagyok a BME-n. A Dürer versenyt korábbról ismerem, középiskolás végzősként részt vettem egyszer rajta a kémia verseny részében. Szervezői tevékenységemet idén kezdem el.
Horváth Attila
Idén harmadik éve koptatom a BME padjait vegyészmérnöki szakon. Gimnazistaként háromszor is részt vettem a Dürer Versenyen, szervezőként ez a második évem lesz, elsősorban a kémia kategóriában. Szabadidőmben szeretek túrázni és utazni.
Horváth Hanga
Elsőéves orvostanhallgató vagyok, az előző négy évben rendszeresen vettem részt Düreren és mindig jó élményekkel tértem haza, így idén először szervezőként is kipróbálom magam. Jelenleg a matek munkacsoport munkájában próbálok segíteni. Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok.
Hujter Bálint
A budapesti Fazekas Gimnáziumban tanítom, az ELTE EGRES csoportjában kutatom a matematikát. Ez lesz a kilencedik Dürerem szervezőként, idén a szervezők közti feladatkiosztást koordinálom. Néhány dolog, amit szeretek csinálni szabadidőmban: térképeket nézegetni, villamoson utazni, dombtetőkre felmászni, focicsapatok taktikájáról beszélgetni.
Jankó Zsuzsanna
Jankó Zsuzsanna vagyok, hamarosan matematikus PhD-val fogok rendelkezni, és emellett operációkutatást tanítok. Dürerezni csak most kezdtem el.
Kanyó László
A BME-n tanulok, idén szereztem meg itt a vegyészmérnök BSc diplomámat, és jelenleg a Műanyag- és száltechnológiai mérnök MSc képzést végzem. Kétszer versenyzőként vettem részt a Dürer versenyen, és idén negyedik éve már szervezőként tevékenykedek a kémia és szabadidő munkacsoportokban. Szabadidőmben szeretek egy adott szituációhoz illő szóviccet kitalálni és ezt minél több emberrel megosztani.
Kiss Tamás
Mérnökinformatikusnak tanulok a BME-n, valamint 1 évig vezettem a Schönherz Zoltán Kollégiumban működő Kollégiumi Számítástechnikai Kört. A verseny informatikai hátterét biztosítom, ezenkívül részt veszek a fizika és a szabadidő munkacsoport munkájában is. Szabadidőmben szeretek pihenni, gitározni és főzni.
Kiss Viktor
Kiss Viktor vagyok, matematikus. Azon kívül, hogy évről évre megszervezem a döntő alatt megrendezett szervezői focit, a matek munkacsoportnak is a tagja vagyok.
Kocsis Beáta
Befektetés-elemzőként végeztem a Corvinuson és jelenleg a Citibanknál dolgozom pénzügyi elemzőként. A Düreren már sokszor megfordultam versenyzőként és szervezőként egyaránt, idén a Szabadidő munkacsoportért vagyok felelős. Fennmaradó időmben szívesen jógázom és olvasok.
Könyves Zsófia
A BME-n vegyészmérnöki szakra járok. Ez az első év, hogy szervezőként veszek részt. Szabadidőmben balettozom, ill. szeretek olvasni.
Lenger Dániel
A képen látható jóképű úriember általában törülközőt visel, illetve a verseny ideje alatt düreres pólót. Legutóbbi ismereteink alapján a D kategória felelőse, ám csütörtök este óta senki sem látta. Kérjük, ha felismeri a képen látható személyt, értesítse a hatóságokat.
Lenkovics Karolina
Lenkovics Karolina vagyok, harmadéves építész hallgató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Két évig vettem részt a Düreren versenyzőként, most pedig a kreatív munkacsoportokban segédkezem. Szabadidőmben szeretek rajzolni és kártyázni.
Lentner Balázs
Lentner Balázs vagyok, másodéves nemzetközi gazdálkodás hallgató a Corvinuson. Most leszek először szervező , de versenyzőként már kétszer is jártam Miskolcon. Szabadidőmben szeretek újságot olvasni vagy sorozatot nézni.
Lővi Vilmos
A BME-re járok vegyészmérnöki képzésre. 2014 vége óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a kémia munkacsoportot erősítem, valamint a beszerzésnél segítek be.
Mócsy Miklós
A BME-KJK közlekedésmérnök szakos hallgatója vagyok. Jelenleg a matek és a szabadidő munkacsoportokban tevénykedem. Szabad időmben programozgatok.
Nagy Kartal
Nagy Kartalnak hívnak. Jelenleg elsőéves vagyok az ELTE matematika szakán. Idén először veszek részt a verseny szervezésében, ahol a matek munkacsoport tevékenykedem.
Pizág Levente
Másodéves Mechatronika hallgató vagyok és idén másodjára segítek a Dürer verseny szervezésében, ahol főképp a háttérfeladatok lebonyolításában segédkezem.
Plesu Fruzsina
Harmadéves vegyészmérnök hallgató vagyok a BME-n. Szervezőként 3. éve tevékenykedek a Dürer Versenyen, de a versenyzést is volt szerencsém kipróbálni kétszer is. Szabadidőmet szeretem kirándulással és zenéléssel tölteni:)
Pozsonyi Enikő
Matematikát és biológiát tanítok a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és KSZKI-ban. 2014 óta veszek részt a Dürer Verseny szervezésében, a matek munkacsoportban. Szabadidőmben szeretek élőhelykezelő táborokba járni, kirándulni, kertészkedni, olvasni és matek feladatokat megoldani.
Plaszkó Noel
Sziasztok! Plaszkó Noel vagyok. Ezéven kezdtem az ELTE-n, ha minden igaz, egyszer fizikus lehetek. Kétszer jutottam a Dürer döntőjébe. Idén próbáltam néhány egyszerű fizika feladatot kitűzni nektek. Szabadidőmben szívesen zongorázok.
Prikler Gergő
Prikler Gergőnek hívnak. A BME MSc-s Gyógyszervegyészmérnök hallgatója vagyok. Most először vesszek részt a verseny szervezésében. Szeretek sportolni, az elmúlt években leginkább a gördeszkázás és a falmászás fogott meg.
Rakovszky Tibor
Idén júniusban végeztem az ELTE-n fizikus szakon, most pedig doktorandusz vagyok Drezdában. Immár ötödik éve veszek részt a Dürer szervezésében, ahol elsősorban a fizika feladatsorok táján tevékenykedem. Amikor éppen nem fizikával foglalkozom, nagyon szeretek utazni szerte a világban. Ezen kívül mindig legalább három könyvet olvasok egyszerre.
Román Dávid
BME Mérnök-informatikus hallgató vagyok. Ez a 2. évem szervezőként, előtte versenyzőként vettem részt a döntőkön. Hobbijaim a programozás, foci és a forma 1.
Simon Anna Dorottya
Az ELTE-n végeztem, alkalmazott matematikus BSc-n, jelenleg az EIT Digitalnál tanulok Security & Privacyt. Az idei Dürer lesz a harmadik, amin szervezőként veszek részt. Szabadidőmben futok, kötök, varrok, fantasyt olvasok.
Szabó Márk
Szabó Márk vagyok, mechatronikai mérnök BSc-n végeztem, most az EIT Security & Privacy Master-en tanulok. Szabadidőmben robotot építek, programozok és futok.
Szedlák Máté
Éppen tizedik éve van közöm a versenyhez. A verseny BME-s szárnyát erősítem. Egyébként jelenleg építőmérnökként dolgozok, szabadidőmben pedig az újlatin nyelvek megszállottja vagyok.
Szűcs Gábor
Szikszón születtem, és a Földesben végeztem. Az ELTE matematikus szakára jártam. Jelenleg tanítok. Stresszel, hogy kopaszodom, szerencsére ez a képen nem látszik. Van egy húgom, aki nagyon jó fej.
Szűcs Júlia
Gábor huga vagyok. Építészként végeztem és építészként is dolgozom még. A Dürer szépségéért vagyok felelős. Nekem még elég sok hajam van.
Tóthmérész Lilla
Harmadéves matematikus PhD hallgató vagyok az ELTE-n. A versenyen matematika feladatok gyűjtésében és a javításban segítek. Szabadidőmben szívesen kirándulok vagy sportolok.
Träger Magdolna
Matematika-fizika szakos tanárnak tanulok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Idén kapcsolódtam be a verseny szervezésébe. Ha van szabadidőm, akkor szeretek sütni, rajzolni, vagy bármi szépet alkotni.
Tüzes Dániel
A versenyen leginkább a fizika munkacsoportban tevékenykedem fizikus létem végett. Az egyik kedvenc programom a versenyen az akadályverseny. Szeretem a sportokat és nyitott vagyok az új kihívásokra. Javaslom mindenkinek, hogy beszélgessenek idegenekkel a versenyen, és tegyenek szert új ismerősökre.
Zsupanek Alexandra
Zsupanek Szandi vagyok. Befektetés-elemzést tanultam a Corvinuson, jelenleg strukturálóként dolgozom egy befektetési banknál. Ez lesz az első évem szervezőként, a szabadidős programok szervezésében és a matek feladatok javításában segítek. Szabadidőmben szívesen járok quiznightra, pilatesezem és süteményeket sütök 🙂