Szállások

Idén sajnos a megszokott kollégiumok nem tudták vállalni a versenyzők elhelyezését, emiatt a szállás 5 helyszínen lesz.

A szállásbeosztás itt érhető el.

Az egyes szállások elérhetőségeit és az általunk ajánlott útvonalat a Földes Ferenc Gimnázium és a szállások között alább találhatják.

Földes Gimnázium

Kelemen Didák utca 5., főbejárat a Hősök tere felől

Minorita menza

A gimnázium főbejáratától jobbra 1 perc séta (bejárat a Deák tér felől)

Nyilas Misi ház

3525 Miskolc, Kossuth Lajos utca 15.
Kossuth Lajos utca végén a Deák térnél jobbra fordulva 3 perc sétával megközelíthető a gimnázium.

Palantír Panzió

3530 Miskolc, Toronyalja u. 61.
A bejárattól jobbra, az utca alján a Városház tér 5 perc sétával elérhető. Innen jobbra 7 perc sétával (villamossal 1 megálló) el lehet jutni a Villanyrendőrhöz, onnan balra elindulva a Kazinczy utcán végig sétálva a sarkon látjuk a gimnáziumot.

Aranykorona Hotel

3530, Miskolc, Kisavas alsó sor 19.
Az utcán lefelé elindulva, a Székelykert mellett jobbra elhaladva az elágazásnál jobbra kell fordulni. Az utca végén balra kell fordulni és végig egyenesen haladni. 10 perc sétával elérhető.

Lido Hotel

3519, Miskolc, Kiss József u. 4.
A Győri utcán lefelé sétálva a nagy utat elérve a Miskolctapolca-Barlangfürdő megállóban felszállva a 20-as buszra, azzal a Centrum megállóig utazva, majd egyenesen tovább haladva a második kereszteződésnél balra fordulva a Horváth Lajos utcán végig kell menni és szemben a sarkon látjuk a gimnáziumot.

Jutka Villa

3519, Miskolc, Csabai út 18.
A Csabai úton balra indulva az első kereszteződésnél az ABC előtt jobbra fordulva a Hejő patakon áthaladva a nagy úton balra a Miskolctapolca-Strandfürdő megállóban felszállva a 20-as buszra, azzal a Centrum megállóig utazva, majd egyenesen tovább haladva a második kereszteződésnél balra fordulva a Horváth Lajos utcán végig kell menni és szemben a sarkon látjuk a gimnáziumot.