XIV. Dürer középiskolás döntő

Közzétéve:

Kedves Középiskolás Versenyzők!

Sajnos a vírushelyzet miatt eddig nem kerülhetett sor élőben megrendezett fordulóra, azonban reménykedünk, hogy tavasz végén már élőben tudjuk majd megszervezni a döntőt.

A jelenlegi tervünk szerint a döntő mindenképpen meg lesz tartva május 21. és 23. között. Amennyiben lehetséges, a korábbi évekhez hasonlóan egy háromnapos döntőt szeretnénk szervezni nektek. Ha azonban a vírushelyzet nem javul jelentősen, akkor a szabályozásoknak megfelelően lehetséges, hogy csak egy rövidebb, egynapos döntővel készülünk, vagy online tartjuk meg a versenyt.

Ez az időpont az írásbeli érettségik után, de jóval a szóbeli érettségik előtt van, reméljük az idén végzős diákok is tudják úgy tervezni ezt az időszakot, hogy részt tudjanak venni a versenyen.

Az aktuális vírushelyzet függvényében április 20-án döntünk a döntő megtartásának végleges formájáról. A döntőbe jutott csapatokat ezután április 25-ig értesítjük. A várakozásra azért van szükség, mivel a döntő formájának függvényében változhat a behívott csapatok száma, így a bejutókat csak a kapacitásaink ismeretében tudjuk majd eldönteni.

Vélemény, hozzászólás?