Új szervezők

Közzétéve: Frissítve:

Véget ért a nyár, de nem minden jó dolog ér véget. Sőt, van, ami most kezdődik! A Dürer szervezői csapata idén is felvételt hirdet új tagoknak. Ha már voltál Düreren, de kiöregedtél a versenyzésből vagy csak szeretnél egy jó csapat tagja lenni, várunk!

A jó társaság garantált, de ezen felül kipróbálhatod a problémamegoldó képességed, a kreativitásod és az elhivatottságod is. Lehetőséged lesz csapatjátékossá válni, megtanulhatod beosztani az idődet és megcsillogtathatod a fantáziád az újabb feladatok kitalálásában.

A verseny szervezése során rengeteg egyéb, informatikai, adminisztratív, marketing és hasonló feladat vár ránk, így ha ezek tetszenének, de nem érzed magadban a lehetőséget matek/fizika/kémia példák írására, akkor is jelentkezz bátran.

Nem kell mást tenned, mint eljönnöd az évkezdő ismerkedéssel egybekötött találkozónkra, amelyre 2021. szeptember 8., szerda. 17:30-tól🕠 gyülekezünk a Bikás parkban🐃 a Kacsás-tó mellett🦆, a program pedig 18:00-kor kezdődik. A találkozó fb eseménye: https://fb.me/e/GL8oBKtv. Várunk sok szeretettel!

Ha nem tudsz eljönni, vagy kérdésed lenne vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a durerinfo [K] gmail [P] com címen.

Vélemény, hozzászólás?