Online forduló (általános iskola)

Közzétéve:

A verseny elérhetősége: https://verseny.durerinfo.hu/

Belépési adatok. A belépési adatok megegyeznek a regisztrációkor használt emailcímmel és jelszóval. Amennyiben nem emlékeztek a jelszóra, akkor van lehetőségetek ideiglenes jelszót kérnetek (ezt a csapat emailcímére küldjük).

Technikai információk. A versenyt egyetlen eszközről töltsétek ki, ne jelentkezzetek be több helyről. Amennyiben külön helyeken írjátok meg a versenyt, akkor használjátok a legtöbb alkalmazásban elérhető képernyőmegosztás funkciót, így mindenki láthatja az aktuális feladatot.

A kitöltésre rendelkezésre álló idő 90 perc. Az idő lejárta után is folytatni lehet a kitöltést, de ezek a válaszok NEM számítanak bele a versenyen megszerzett pontszámba.

A válaszokat ellenőrizzük, ezért a verseny közben látott pontszám tájékoztató jellegű, nem végleges. A végleges eredményeket a honlapunkon tesszük közzé.

A feladatok megoldása minden esetben egy legfeljebb négyjegyű pozitív egész szám.

Technikai problémák. Mivel a verseny egy időpontban van minden csapat számára, ezért a verseny napján nem lesz kapacitásunk arra, hogy a felmerülő problémákat kezeljük. Kérjük, hogy mindenki bizonyosodjon meg csütörtök estig arról, hogy a fenti linken be tud lépni a felületre.

A pénteki verseny időpontja. 2020. november 27. (péntek), 14:30-16:00.

A megírás helyét a csapatok szabadon megválaszthatják.

További információk: https://durerinfo.hu/versenyfelhivas/altalanos-iskola/

Vélemény, hozzászólás?